2019-02-20 20:19


Salvaţi viaţa cailor de rasă maltrataţi din Fierbinţi!

 |  20:15
Salvaţi viaţa cailor de rasă maltrataţi din Fierbinţi!

O iniţiativă generoasă pentru salvarea , animale magnifice, de rasă pură, care au fost lăsate să moară defoame, de sete şi de mizerie se va desfăşura sâmbătă 4 decembrie, începând cu ora 22.00, în Club Framedin Capitală. Aici, Dj Paul şi Ufe vor asigura o seară de dans cu muzică deexcepţie, mixând pentru participanţi funk, jazz, brazil, bossanova. Evenimentul caritabil “Dance for A Horse,Of Course!”, în scopul strângerii de fonduri destinate ajutorării acestorcai este organizat de “GIA - Group Initiative for Animals”.Preţul biletului de intrare este de 10lei.

Cei 30 de cai supravieţuitori de la Fierbinţi aunevoie urgentă de îngrijiri medicale, de hrană de calitate, de un loc cald şisigur unde să petreacă iarna. Participanţii la eveniment vor putea face donaţii care vor finanţatratamentele medicale şi alte ajutoare necesare cailor din Fierbinţi. Deasemenea, vor putea fi achiziţionate bijuterii, accesorii, desene şi alte lucruri frumoase, unicat, toate cu şidespre cai.

Încasările serii, însumândpreţul biletelor de intrare, donaţiile şi vânzarea obiectelor vor fi folositeexclusiv pentru ajutorarea acestor cai. Nu în ultimul rând, artiştii care vorperforma în seara evenimentului îşi vor dona integral onorariile pentru caiidin Fierbinţi. “Utilizarea banilor va fi stabilită în săptămâna următoareevenimentului, în funcţie de priorităţi şi de nevoile urgente. Toate detaliiledespre folosirea acestor fonduri vor fi disponibile pe ”,informează organizatorii. Întrucât capacitateaclubului este limitată, cei care doresc să participe pot face rezervări la şi latel. 076.362.67.77.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638951-09-16
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...