2018-10-21 15:54


SANCȚIUNI pentru supermarketul în care vânzătoarea nu vorbea limba română. Vezi IMAGINILE care au provocat totul

 |  16:10
SANCȚIUNI pentru supermarketul în care vânzătoarea nu vorbea limba română. Vezi IMAGINILE care au provocat totul

Comisariatul Regional Brașov al ANPC s-a autosesizat în cazul bărbatului care ar fi fost refuzat de o vânzătoare a hipermarket-ului Kaufland din Odorheiu Secuiesc, care nu ar fi vrut să-l servească pentru că nu vorbea limba maghiară.

ANPC a amendat cu 10.000 de lei hipermarket-ul Kaufland din Odorheiu Secuiesc.

Comisarul Sorin Susanu a declarat pentru România Liberă că nu a fost un accident, ci o practică, de aceea a luat această măsură.

Comisarul a mai precizat că, în 2015, hipermarket-ul a mai fost amendat cu 5.000 de lei pentru că reclamele și pliantele erau exclusiv în limba maghiară.

Un bărbat s-a filmat în timp ce merge la respectivul hipermarket și cere o porție de mici, în limba română. Apoi, acesta susține că vânzătoarea îl injură în limba maghiară. În momentul în care îi cere socoteală, femeia îi dă banii înapoi și refuză să îl servească.

”De ce nu mă serviți, pentru că sunt român?”, insistă bărbatul. Vânzătoarea continuă să îl ignore, iar la un moment dat îi face semn să plece.

După lungi insistențe, bărbatul pleacă de la hipermarket cu mâna goală.

Reacția Kaufland România

”Regretăm experiența prin care a trecut clientul nostru și ne cerem scuze. Subliniem că ne delimităm ferm de astfel de comportamente discriminatorii și misiunea noastră este să oferim produse și servicii de calitate însoțite de amabilitate față de toți clienții, nediferențiat.

Te asigurăm de toate eforturile noastre de a comunica cu clienții noștri într-o manieră corecta. Facem un efort continuu de a preveni astfel de situații și demarăm periodic training-uri cu angajații noștri”, a fost răspunsul Kaufland România pentru un client care a făcut plângere.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-09-01

GALERIE MEDIA


TAGURI: amenzi, supermarket, vanzatoare, maghiara, anpc
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


SANDU
02 Sep 2017

In orice tara din lume ( cu exceptia Romaniei) esti obligat sa cunosti limba tarii respective NU cea a minoritarii din zona. LA NOI POLITICIENII ROMANI AU ACCEPTAT SA FIE CALARITI DE DE UDMR. Pentru un vot sunt in stare sa accepte ca noi romanii sa venim cu pasapoarte in Covasna...Kaufland din Odorheiul Secuiesc are o politica gresita in Romania...Sa plece in Germania daca mai continua asa
JEANVALJEAN
02 Sep 2017

nene SANDU, banuiesc ca esti de-o generatie apropiata de anii 90 !!!!!!!!!!!!! daca-i asa, n-ai de unde sti ca in anul 1975 - in cocediul nuptial, la Lacu Rosu, fumator fiind am intrat intr-o Tutungerie cerand un pachet de tigari. SURPRISE: Nem Tudom, s-au naiba cum se scrie.... M-am fortat sa n-o plesnesc, dar asta nu insemna ca n-am facut-o in toate felurile !!!! cert este ca m-am convins, si atunci si mai tarziu, ca era o stare generalizata, existand zone unde nu se conoaste si deci nici vorbeste limba oficiala a STATULUI ROMAN !!! iar cu asemenea politicieni de 27 ani, mare mirare sa n-avem surprize MAI MARI !!! cu Respect !!!!!!!!
BARTOS GRIGORE
02 Sep 2017

Asa am patit si eu in 1986 la Sovata Eram cu familia si o ciociolina de labilete (la cinematograf)nu a vrut sa ma serveasca deoarece vorbeam romaneste
RAI
03 Sep 2017

Sa se duca vanzatoarea asta in america si sa faca ce a facut in romania.va fi impuscata in cap .in privinta kaufland este extrem de grav ca duc o politica extremista si trebuie sa plece din romania.puneti poza dir gen kaufland marco hossl si o sa vedeti ce fata de nazist are.
ANONIM
04 Sep 2017

UDMR- Partid pe criterii etnice. GRECII NU AU ACCEPTAT, ALBANEZII NU AU ACCEPTAT, RUSII NU ..ETC..NOI ROMANII AM ACCEPTAT SI NE MERITAM SOARTA...PACAT...O SA FIM NEVOITI SA AVEM PASAPOARTE IN COVASNA SI HARGHITA ...ASA AU VRUT POLITICIENII NOSTRII PENTRU VOTURI
LEHLIU GRUIA
07 Sep 2017

De cand am auzit de boaitele astea mi am dat seama ca sunt niste curve isterice care fac mereu scandal Homalai bozgori Nu va e rusine Sunteti barbati s au gay bozgori imputiti
Random imageUltimele stiri


loading...