2018-12-15 02:56


Săptămâna discount-urilor în imobiliare: ofertele Green Friday în Cartierul Solar

 |  12:06
Săptămâna discount-urilor în imobiliare: ofertele Green Friday în Cartierul Solar

Cartierul Solar este primul ansamblu rezidenţial din România dotat cu panouri solare fotovoltaice pentru generarea de energie verde – regenerabilă şi nepoluantă. Situat în zona de Sud a Bucureştiului, în imediată vecinătate a Pieţei de Gros, ansamblul are termen de finalizare în luna septembrie 2017 şi va avea o suprafaţă totală de peste 61.000 mp. Acesta va include 15 clădiri de locuinţe în regim de înălţime D+P+5E, cu un număr total de peste 1000 apartamente cu 1, 2 şi 3 camere şi suprafeţe pornind de la 38,4 mp pentru garsoniere şi ajungând până la 94 mp pentru apartamentele cu 3 camere.

Săptămâna discount-urilor în imobiliare: ofertele Green Friday în Cartierul Solar
zoom

Cartierul Solar revoluţionează săptămâna discounturilor! Primul ansamblu cu energie verde din România dă startul super -ofertelor de Green Friday pentru cei care sunt în căutarea unei locuinţe. Astfel, complexul rezidenţial în care soarele plăteşte, vă pune la dispoziţie în perioada 20 – 27 noiembrie, discounturi şi locuri de parcare gratuite, astfel:

apartament 2 camere hoch parter, 35.000 euro (TVA 5% inclus) – 2000 euro DISCOUNT apartament 2 camere, 39.000 euro (TVA 5% inclus) - loc de parcare inclus apartament 3 camere, 70.900 euro (TVA 5% inclus) - loc de parcare inclus

Ansamblul reprezintă o inovaţie în materie de locuinţe pe piaţa românească, deoarece va include un număr de 1.800 de panouri plasate pe terasele blocurilor, care vor contribui la reducerea costurilor de întreţinere şi a emisiilor de gaze cu efect de seră, viitorii proprietari beneficiind astfel de costuri zero cu energia electrică consumată pentru părţile comune ale blocurilor.

Fiecare bloc al complexului va fi dotat cu un sistem de generare a energiei electrice compus din 120 panouri solare fotovoltaice, plasate în 6 şiruri a câte 20 panouri şi un invertor cu ajutorul căruia se realizează conversia din curent continuu în curent alternativ. Spre deosebire de panoul solar termic, cel fotovoltaic transformă energia luminoasă din razele solare direct în energie electrică. Producţia totală de energie a celor 1800 panouri este estimată la peste 600 MWh/an, iar pe lângă energia electrică produsă şi utilizată pentru asigurarea consumurilor pe părţile comune (iluminat interiror/exterior, lift, pompe etc) sistemul fotovoltaic va genera şi venituri din obţinerea de certificate verzi.

Complexul dispune de toate facilitățile necesare unui stil de viaţă confortabil, de la locuri de parcare, pază 24h/24h, piscină, sala de fitness, la spaţii de joacă amenajate pentru copii, supermarket şi un parc privat de 14.000 mp. În plus, amplasarea sa asigura acces rapid către mijloacele de transport în comun (metrou şi autobuze), iar în imediata apropiere se află mai multe hipermarketuri şi centre comerciale, printre care Grand Arena Mall, Metro, Carrefour Berceni şi Auchan.

Mai multe informaţii despre oferte găsiţi pe: http://www.cartierulsolar.ro/promotie/


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-23

TAGURI: oferte cartierul solar
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...