2018-06-24 12:01


Şase RESTAURANTE şi un FAST-FOOD de pe Litoral, AMENDATE după ce au fost găsite cu nereguli

 |  10:11
Şase RESTAURANTE şi un FAST-FOOD de pe Litoral, AMENDATE după ce au fost găsite cu nereguli

Patronii a şase restaurante și a unui fast-food de pe Litoral au fost amendaţi de inspectorii sanitari-veterinari în weekend-ul care a trecut cu suma totală de 16.000 de lei, pentru deficiențe care au vizat abateri de la legislație, informează Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA).

Potrivit unui comunicat al instituției, citat de Agerpres, seria controalelor în unitățile localizate în cele șapte zone de interes turistic, respectiv Năvodari, Mamaia Nord, Mamaia Centru, Mamaia Sud, Eforie, Costinești și Mangalia, a continuat sâmbătă și duminică. Astfel, inspectorii sanitari veterinari și pentru siguranța alimentelor care activează în cadrul Comandamentului Sezon Estival 2017 au verificat 56 de unități, iar pentru abaterile de la legislație șase restaurante și o unitate tip fast-food au fost sancționate contravențional cu amenzi în valoare de 16.000 de lei.

În urma acestor controale s-au constatat unele deficiențe cu privire la comercializarea directă către consumatorul final a produselor alimentare în spații neaprobate sanitar veterinar, nerespectarea condițiilor de igienă în spațiile de producție și etichetarea și depozitarea necorespunzătoare a produselor alimentare.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-17

TAGURI: restaurant, fast food, amenzi, ansvsa, litoral

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.