2018-12-16 17:37


Şase staţii de metrou din Bucureşti nu respectă normele de siguranţă la incendiu

 |  12:48
Şase staţii de metrou din Bucureşti nu respectă normele de siguranţă la incendiu

Metrorex a anunţat, miercuri, că şase staţii de metrou din Bucureşti, care au fost construite după anul 2002, nu respectă normele de siguranţă la incendiu. Şefii companiei urmează să se întâlnească cu reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov pentru a se pune în legalitate.

Toate cele şase staţii de metrou construite în Bucureşti după anul 2002 nu au aviz de la ISU Bucureşti-Ilfov, reiese din răspunsul transmis de Metrorex Agenţiei Mediafax.

Mai exact, staţiile Nicolae Grigorescu 2, 1 Decembrie 1918, Nicolae Teclu, Anghel Saligny, Jiului şi Parc Bazilescu nu respectă normele de securitate la incendiu.

"Pentru staţiile Nicolae Grigorescu 2, 1 Decembrie, Nicolae Teclu şi Anghel Saligny, procesul de avizare a proiectelor care stau la baza obţinerii autorizaţiei pentru prevenirea şi stingerea incendiilor (PSI) este în curs de reanalizare de către proiectantul SC Metroul SA, care a precizat că, până la sfârşitul lunii ianuarie 2016, va finaliza expertiza tehnică", au precizat reprezentanţii Metrorex.

De asemenea, nici staţiile de metrou Jiului şi Parc Bazilescu nu respectă normele de siguranţă, deşi au fost inaugurate în anul 2011.

"Pentru staţiile Jiului, Parc Bazilescu, care fac parte din Magistrala patru de metrou, după terminarea lucrărilor la staţiile Laromet şi Lac Străuleşti se vor obţine şi autorizaţiile PSI", au declarat reprezentanţii Metrorex.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-12-16

TAGURI: sase, statie, metrou, bucuresti, nu, respecta, norma, siguranta, incendiu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...