2016-10-27 17:53

SOCIAL


Scandal pe mărţişoare

 |  17:42
Scandal pe mărţişoare

Primăria Sectorului 2 acuză Primăria Municipiului Bucureşti (PMB) că a acordat prea multe autorizaţii comercianţilor de mărţişoare în zona Obor, “suprafeţele autorizate pe hârtie depăşind în realitate de două ori suprafaţa terenului existent”.

”În dispreţul celor mai elementare norme de stingere a incendiilor şi al bunului simţ, angajaţii Primăriei Municipiului Bucureşti au dat dovadă de “exces de zel nemaiîntâlnit” şi au acordat autorizaţii de vânzare a mărţişoarelor în zona Obor peste liniile de tramvai, la intrările în metrou, pasajul pietonal şi în blocul cu magazinul Bucur Obor, la intrarea în spaţiile comerciale de la parterul acestui imobil şi pe un teren proprietate personală”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Sectorului 2 .

”Situaţia explozivă generată de supraaglomerarea trotuarelor şi a zonelor limitrofe intersecţiei de la pasajul Obor trebuie rezolvată cât mai rapid, astfel încât să existe un comerţ civilizat, fără riscul producerii unor eventuale accidente de care să se facă răspunzători cei care au generat această situaţie”, mai susţine comunicatul.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-06-17

TAGURI: Primaria sector 2, martisoare, scandal, PMB, OborComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

„Economii” la Ziua Recoltei. Primăria Sector 5 a cheltuit 82.000 de euro pe distracţie Pentru distracţia electoratului din sectorul 5, Consiliul Local a aprobat un buget de 144.000 de... 10 Oct 2016 | (0)
Controale de amploare și amenzi în Hala Obor Politisti si inspectorii Autoritatii Nationale Sanitar Veterinare au verificat vineri dimineata... 21 Oct 2016 | (1)