2019-02-22 17:02


Schimbări de ultimă oră la vârsta de PENSIONARE

 |  19:09
Schimbări de ultimă oră la vârsta de PENSIONARE

Au fost deja anunțate noi schimbări în legătură cu limita de vârstă pentru pensionare. Modificările vizează femeile care au realizat stagiul minim de cotizare, care au născut trei copii şi i-au crescut până la vârsta de 16 ani să beneficieze de reducerea vârstei de pensionare cu şase ani.

De asemenea, începând cu al patrulea copil, se adaugă câte un an la reducerea vârstei de pensionare.

De exemplu, o femeie care a realizat stagiul minim de cotizare, a născut şi crescut patru copii va beneficia de reducerea vârstei de pensionare cu şapte ani. Conform aceluiaşi algoritm, o femeie care a născut şi crescut cinci copii va beneficia de reducerea vârstei de pensionare cu opt ani, dacă a realizat stagiul minim de cotizare.

Pensia pentru limită de vârstă se cuvine persoanelor care îndeplinesc, cumulativ, la data pensionării, condiţiile privind vârsta standard de pensionare şi stagiul minim de cotizare.

Vârsta standard de pensionare este de 65 de ani pentru bărbaţi şi de 63 de ani pentru femei. Atingerea acestei vârste se realizează prin creşterea vârstelor standard de pensionare.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-11-04

TAGURI: varsta de pensionare, modificari, mame, copii
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


PâNă șI LA RUșI,
04 Noi 2018

În momentul în care au trâmbițat ăia că măresc vârsta de pensionare, rușii au ieșit în stradă...la noi, DORM!!!!! Nici nu le mai pasă! Forța de muncă, fie s-a șmecherit și-și umflă conturile și beneficiile până pentru al 3-lea neam precum mafioții cu gulere albe din Parlamentul rușinii, nu la României, fie zboară spre alte zări, cum făcu deja alte putori mafiote! Restul...cu mici excepții, arată că-s POPOR UCIGAȘ-SINUCIGAȘ! În caz de lipsă de speranță și disperare, populația (NU POPORUL...care-i mic, puternic, dar ALTCEVA!) VOR FACE CA POLIȚISTUL ĂLA CARE ȘI-A UCIS COPILUL ȘI-APOI ȘI-A TRAS ȘI EL UN GLONTE-N CAP!
PUTORILE DIN PARLAMENT,
04 Noi 2018

ÎNCĂ se mai cred pe vremea împușcatului! Cine mai face 3 copii pe praful ăsta? Au încurajat/încurajează prin politici facerea/nașterea/creșterea de copii? Sigur că alea cu fuste multe și cu minte puțină, dar vicleană vor turna ”fără număr”, NU și românii care nu pot face/crește copii în orice fel de situație și-n orice condiție....putorile DE LA VÂRF știu, d-aia nici nu-i interesează! O femeie, după 30 de ani muncă, ar trebui să iasă la pensie, iar un bărbat - după 40 de ani de muncă!
COLIVA
04 Noi 2018

De ce a crescut varsta de pensionare la 65/63 de ani ? Unde este ARGUMENTAREA unei astfel de masuri ? Sa nu uit : au crescut si stagiile de cotizare !
CAMILA RODELA
05 Noi 2018

Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele. (1) DACĂ VREAȚI EX-BACK (2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI (3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS. (4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ (5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL (6) VREI DUMNEAVOASTRĂ (7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI (
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...