2019-01-18 20:04


SCHIMBĂRI la plata întreținerii. Ce se întâmplă cu minorii și părinții lor

 |  20:51
SCHIMBĂRI la plata întreținerii. Ce se întâmplă cu minorii și părinții lor

Copiii cu vârsta mai mică de șapte ani ar putea fi eliminați din rândul persoanelor pentru care se plătesc cheltuieli de întreținere, iar pentru cei de până la 14 ani, cheltuielile de întreținere s-ar putea reduce. Aceste măsuri apar într-un proiect de act normativ înregistrat de curând la Senat pentru dezbatere.

Cheltuielile legate de întreținerea locuinței s-ar putea reduce pentru anumite categorii de părinți, conform unei Propuneri legislative pentru modificarea şi completarea Legii nr.230/2007 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea asociaţiilor de proprietari. Proiectul normativ a fost înregistrat recent la Senat pentru dezbatere, iar pentru a se aplica, acesta are nevoie de aprobarea parlamentarilor, de semnătura președintelui țării și de publicarea în Monitorul Oficial.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-06-05

TAGURI: copii, minori, plata, intretinere, proiect, senat
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ZOOLOGIST
05 Iun 2018

Pentru peneleii cretini : bai milogilor, luati de la salariile si pensile "nesimtite" inclusiv de la animalele care populeaza zoo-parlamentul, de la fiecare parlatramentar, primar si alti abonati la sume uriase, lipitorilor !!!
Random imageUltimele stiri

loading...