2018-12-11 16:32


Schimbări la Primăria sectorului 4

 |  15:45
Schimbări la Primăria sectorului 4

Noul primar interimar al Sectorului 4, Daniel Băluță, a declarat că aproape toți directorii din Era Piedone au fost schimbați. Printre ei este și numele lui Ștefan Florescu, un pretendent la fotoliul de primar.

”L-am eliberat din funcție în această dimineață pe domnul Florescu.”, a spus primarul interimar Daniel Băluță. pentru Stiripesurse.ro.

Solicitat să explice decizia luată, edilul a ținut să precizeze că decizia sa nu are la bază nici un fel de acuzație și a făcut referire la o analiză care se facă și în urmă cărora ia asemenea decizii în cazul directorilor:

”Sunt analize pe care un manager e obligat sa le facă și în momentul în care vede parametrii analizei e obligat sa ia decizii daca vrea sa eficientizeze lucrurile. Au mai fost demiși directorii de la Poliția Locală a Sectorului 4, directorul de la Parcuri și zone de agrement, directorul de la Invățământ și Tineret și mulți alții. E vorba de aproape toți directorii pentru că pe măsură ce se fac aceste analize iau decizii pentru că simt nevoia de o schimbare și o dinamizare a aparatului administrativ al sectorului”, a mai spus primarul interimar.  

Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-27
Citeste si:
STENOGRAME din dosarul UTI-Nichita: “Daca e, tu nu m-ai rugat, n-am facut nimic"
Nichita, arestat preventiv. Şeful UTI, arest la domiciliu

TAGURI: primarie sector 4, piedone, daniel baluta, directori
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...