2018-07-18 21:33


Şcolile din Bucureşti rămân închise toată săptămâna, anunţă Firea

 |  12:12
Şcolile din Bucureşti rămân închise toată săptămâna, anunţă Firea

Şcolile, liceele şi grădiniţele din Bucureşti rămân închise toată săptămâna, anunţă marţi primarul Capitalei Gabriela Firea.

„Am studiat cu responsabilitate si împreună cu domnul prefect, cu toţi colegii noştri, am luat decizia ca toată săptămâna şcolile să fie închise. Trebuie să dăm dovadă de omenie şi să nu mai punem problema că nu avem unde lăsa copiii că sunt şcolile închise. Înţeleg dificultatea familiilor, dar în prmul rând cred că şcolile sunt pentru educaţie, nu pentru supraveghere şi îngrijire. Îi înţeleg pe părinţi, dar îi rog să găsească soluţii, să nu îi lase în viscol doar pentru a-i trimite undeva cât sunt ei la serviciu", a declarat Gabriela Firea, la comandamentul organziat marţi la Primăria Capitalei.

Edilul a precizat că familiile care nu au cu cine să îşi lase copiii pot să apeleze la Direcţia Generală de Asistenţă Socială, pentru a găsi „soluţii punctuale".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-27

TAGURI: scoli inchise, bucuresti, gabriela firea,

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.