2016-12-04 16:29

SOCIAL


UPDATE. Şcolile rămân închise în judeţele Vrancea, Iaşi şi Buzău. În Brăila şi Călăraşi se învaţă doar în oraşe

 |  16:36
UPDATE. Şcolile rămân închise în judeţele Vrancea, Iaşi şi Buzău. În Brăila şi Călăraşi se învaţă doar în oraşe

UPDATE. În judeţul Vaslui, Din 81 de comune, cursurile rămân suspendate în 31, iar ăn alte trei comune şcolile sunt închise parţial. De asemenea, nu se vor ţine cursuri în 5 licee. 

Cursurile rămân suspendate până luni în judeţele Buzău, Iaşişi Vrancea. În judeţul Brăila vor fi chemaţi la şcoală doar elevii din municipiul Brăila. Situaţia este similară şi în Călăraşi. Inspectoratul şcolar a emis o hotărâre prin care a împuternicit directorii unităţilor de învăţământ să decidă dacă vor fi sau nu reluate cursurilr. În municipiul Călăraşi, vor fi realuate cursurile la toate unităţile de învăţământ, cu excepţia Grupului Şcolar “Danubius”, Liceului “Dan Mateescu” şi a Grupului Şcolar Auto. Aceste unităţi au mulţi elevi navetişti ce nu pot ajunge în oraş, drumurile fiind blocate. Şcolile se redeschid de joi în judeţele Ialomiţa, Ilfov şi Tulcea. În judeţul Vaslui, se reiau cursurile în majoritatea unităţilor de învăţământ. Cursurile se reiau şi în toate unităţile din Capitală.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-01-18

TAGURI: scoli, cursuri, suspendateComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Proiect pentru eliminarea discriminării din școli Orice formă de discriminare pe criterii etnice sau de limbă maternă, dizabilitate sau cerințe... 26 Noi 2016 | (0)
Firea promite bugete pentru programe after-school în toate școlile Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat joi ca in bugetele primariei pe care o conduce si in... 24 Noi 2016 | (2)