2019-02-15 23:23


Se cer reduceri de salarii la companiile de stat

 |  14:25
Se cer reduceri de salarii la companiile de stat

Ministrul Energiei, Victor Grigorescu, spune că directorii și consilierii acestora din companiile de stat aflate în insolvență sau care înregistrează pierderi foarte mari trebuie să își reducă salariile.

"În întreprinderile care trec prin perioade dificile (insolvență, pierderi financiare mari), primii care trebuie să-și reducă salariile, să renunțe la avantaje financiare, sunt directorii și consilierii acestora. Ne-am obișnuit să încărcăm schemele de conducere cu adjuncți și consilieri. Celor care se concentrează să-și aprobe cumparare de mașini scumpe, sponsorizări fără rost în timp ce întreprinderea trimite oameni în șomaj, le atrag atenția că așa ceva nu vom tolera", a scris acesta pe pagina de Facebook.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-02-06

TAGURI: reduceri salarii, companii de stat, ministrul energiei, victor grigorescu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


RAI
06 Feb 2016

Auzinbainminisyrule nu ar fi mai bine sa-indainafara imediat,apoi pe mana dna.voinsunteti nebuni cum sa tineti in functii manageri care aundus companii pe minus?tunainlucrat vreodata intr-o multinationala?stii ca acolonzbori in secunda doimdaca nu-ti indeplinesti obiectivile darvsa mainainsi pierderinecdazastru pentru cariera.nu te mai angajeaza nici dracu 'are grija companiansa te compromita daca vreinsa te maimduci in alta parte.si voi tineti niste infractori la companiile de stat.de ce?cum este posibil sa tineti manageriinde la radet de exemplu,de cnadr carevastiandistrug romania prin reabvointa ,hotie,incompetenta.alooo suntem in 2016;economie de piata nu kerge inchide pa sinla revedere
@RAI...
06 Feb 2016

spui ce spui, dar ce-ai frate cu spațiile dintre cuvinte?
RADU
06 Feb 2016

Adica intr-o multinationala daca nu indeplinesti obiectivele esti dat afara imediat nu sta nimeni la discutii cu tine.ai inteles dle ministru?
NANUC
07 Feb 2016

Da de unde. Cfr marfa e vai de mama ei, cfr infrastructura numai zic. Astia de la infra nu au nici macar un copiator nou dar directorii fura pe capete. La juridic mori de microbi din dosare care sunt lasate pe jos in praf si vechi de zeci de ani. Fetele alea muncesc pe rupte sisalarii ioc. Se aude directore Chiper? Ar trebui sa te dea afara ptr incompetenta daca salariatii nu ar fi cu scaun la cap si nu si- ar face traeaba. Mai du- te si tu prin birouri ca ti s- a udat pantalonii sub cur de stat pe scaun.
ANGELA
07 Feb 2016

SALARII LA ELECTRICA FURNIZARE, SEF SERVICIU SOTIA DIRECTORULUI MIRCEA PATRASCOIU 100 MILIOANE SALARIU, ANGAJAT INGINER 50 MILIOANE, DIN BANI PE CARE II PLATESC OAMENI. OAMENI DETASATI DE LA BUZAU, 15 MILIOANE CHIRIE LA PLATESTE PATRASCOIU. JAF DIN FACTURILE OAMENILOR. VERIFICA ACOLO DL MINISTRU
DL. MINISTRU
07 Feb 2016

Va rog sa verificați salariile de la electrica furnizare. 10 oameni sefi serviciu au 1 miliard vechi pe luna. Este normal ? Ce pregatire au ? Clientela politica.
DL. MINISTRU
07 Feb 2016

VERIFICATI DECLARATILE DE AVERE DE LA ELECTICA FURNIZARE SA VEDETI MILIARDELE UNDE SE DUC, SEFI DE SERVICIU AU MASINI INCHIRIATE DE LA ELECTRICA SERV PENTRU DEPLASARI PERSONALE DIN BANI OAMENILOR
@DL.MINISTRU...
07 Feb 2016

Și dacă verifică, CE? Nu-și trec boii și vacile TOT pt.că legea (făcută tot de ei) ÎI PROTEJEAZĂ! AȚI UITAT CAZUL CLASIC de-acu 3 ani, când o IDIOATĂ pusă în funcție mare nu voia să-și completeze declarația de avere și pentru asta nu plătea decât o amendă infimă? LEGEA E FĂCUTĂ DE SISTEMUL POLITIC MAFIOT DIN RO.,CA SĂ LE APERE SPATELE, ”LEGAL”.
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...