2018-12-10 18:09


Se deschide Bucharest Christmas Market în Piaţa Universităţii

 |  18:53
Se deschide Bucharest Christmas Market în Piaţa Universităţii

Primăria Cpitalei deschide vineri, 27 noiembrie, în Piaţa Universităţii (esplanada cu statui), Târgul Oficial de Crăciun al Capitalei, Bucharest Christmas Market. În acest an, peste 10.000 de beculeţe împodobesc arcadele Târgului de Crăciun, 200 de instalaţii cu câte 100 de becuri decorează cele 60 de căsuţe amplasate în piaţă. Bradul tradiţional de Crăciun, înalt de 15 metri, va fi iluminat de peste 20.000 de beculeţe, iar deasupra pieţei a fost amplasată o plasă luminoasă.

La cea de a patra ediţie a Bucharest Christmas Market, se vor organiza evenimente festive, specifice sărbătorilor de iarnă, concerte şi spectacole, cadouri pentru cei dragi, preparate tradiţionale, decoraţiuni şi produse din toate regiunile ţării. Vizitatorii vor găsi o gamă variată de produse: ceramică pictată, icoane, măşti tradiţionale, jucării din lemn, instrumente muzicale, bijuterii, decoraţiuni şi ornamente specifice sărbătorilor de iarnă, dulceţuri, miere şi siropuri. Nu vor lipsi preparatele calde, pregătite după reţete tradiţionale. Nu vor lipsi nici concertele susţinut de trupe şi artişti de renume, ansambluri, grupuri de copii şi de colindători, coruri orchestre şi fanfare.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-24

TAGURI: targ, craciun, bucharest, chritmas, market, piata universitatii
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANON
23 Noi 2015

o sa vindeti si anul asta tiramisu traditional?? sau poate niste hamburgeri traditionali. bunicii mei cand nergeau la sapa isi luau cafea de la starbucks.
Random imageUltimele stiri


loading...