2018-07-19 16:42


Se strică VREMEA! Avertizare de PLOI și VÂNT puternic în toată țara, până MIERCURI dimineață

 |  12:50
Se strică VREMEA! Avertizare de PLOI și VÂNT puternic în toată țara, până MIERCURI dimineață

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, luni, o informare de ploi şi vânt puternic, valabilă de luni după-amiază până miercuri dimineaţă, la nivelul întregii ţări.

Potrivit meteorologilor, în intervalul 12 martie, ora 16:00 - 14 martie, ora 08:00, temporar va ploua, la început în jumătatea de vest a ţării, apoi mai ales în regiunile estice, sudice şi centrale. Ploile vor avea şi caracter de aversă şi vor fi însoţite de descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, îndeosebi în după-amiaza zilei de luni (12 martie) şi în noaptea de luni spre marţi (12/13 martie). La munte vor predomina ploile, favorizând topirea stratului de zăpadă. Cantităţile de apă vor depăşi local 15 - 20 l/mp şi izolat, mai ales în Oltenia, Banat, Transilvania şi Moldova, precum şi în zona montană, 30 - 35 l/mp.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-12

TAGURI: ploi, vant, anm, vremea

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.