2019-02-17 03:48


Se strică vremea în BUCUREȘTI! Temperaturi scăzute și precipitații sub formă de ploaie, lapoviță și ninsoare până MARȚI

 |  10:26
Se strică vremea în BUCUREȘTI! Temperaturi scăzute și precipitații sub formă de ploaie, lapoviță și ninsoare până MARȚI

Vremea se va răci accentuat în Bucureşti, maxima termică nu va depăşi 6 grade Celsius, iar precipitaţiile sub formă de ploaie, lapoviţă şi ninsoare vor persista în următoarele zile, reiese din prognoza meteo pentru Bucureşti, în perioada 17 - 19 martie 2018, publicată de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

Potrivit meteorologilor, în intervalul 17 martie, ora 20:00 - 18 martie, ora 08:00, cerul va fi mai mult noros, iar vântul se va intensifica treptat, cu rafale ce vor atinge 50 km/h. Minima termică de duminică dimineaţa va fi de 0 - 2 grade Celsius. De asemenea, în perioada 18 martie, ora 8:00 - 19 martie, ora 08:00, vremea se va răci accentuat, astfel încât maxima termică se va situa în jurul valorii de 6 grade, iar minima va fi între -5 şi -3 grade Celsius. Vor fi precipitaţii moderate cantitativ, la început sub formă de ploaie, apoi lapoviţă şi ninsoare, favorizând producerea poleiului. Vântul va avea intensificări îndeosebi în cursul zilei, cu viteze în general de 50 - 55 km/h. Meteorologii avertizează că vremea se va menţine deosebit de rece pentru această perioadă până spre sfârşitul săptămânii viitoare.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-17

TAGURI: bucuresti, ploi, lapovita, ninsoare, vremea, anm, meteo
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LILIAN NIKKY
24 Mar 2018

Numele meu este lilian N. Aceasta este o zi plină de bucurie a vieții mele, din cauza ajutorului pe care Dr. Saguru mi-a oferit-o ajutându-mă să-mi recuperez fostul soț cu magia și dragostea lui. am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de teribil pentru că soțul meu mă înșela într-adevăr și căuta un divorț, dar când am întâlnit e-mailul Dr.saguru pe internet despre modul în care a ajutat atât de mulți oameni să-și primească ex și ajută la stabilirea relației. și face ca oamenii să fie fericiți în relația lor. i-am explicat situatia mea si apoi caut ajutor, dar spre cea mai mare surpriza mea mi-a spus ca ma va ajuta cu cazul meu si aici sarbator acum pentru ca sotul meu sa schimbat complet pentru totdeauna. El vrea mereu să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Mă bucur foarte mult de căsnicia mea, o mare sărbătoare. Voi continua sa depun marturie pe internet pentru ca Dr.saguru este cu adevarat o adevarata vrajitoare. VĂ RUGĂM SĂ VĂ RUGĂM AJUTAȚI DOCTOR SAGURU ACUM ACUM VIAȚI EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com sau +2349037545183 El este singurul răspuns la problema dvs. și vă face să vă simțiți fericiți în relația voastră. 1 LOVE SPELL 2 CÂȘTIGĂȚI BACK EX 3 FRUCTE DE FEMEI 4 PROMOȚIE SPELL 5 SPELL DE PROTECȚIE 6 SPELL BUSINESS 7 SPELL GOOD JOB 8 LOTTERY SPELL și SPELL CASE.
Random imageUltimele stiri

Gripa a mai făcut o VICTIMĂ Acum 14 ore | (0)
SănătateSTARBAG
loading...