2017-01-16 20:23

SOCIAL


Se caută croitorese şi frizeriţe

 |  17:18
Se caută croitorese şi frizeriţe

Şomerii din Bucureşti pot alege, săptămâna viitoare, un loc de muncă dintre cele 542 de posturi puse la dispoziţie de Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AMOFM) Bucureşti, cu patru mai mai multe faţă de perioada precedentă.

Pe parcursul primelor trei săptămâni ale lunii decembrie, numărul locurilor de muncă disponibile pentru bucureşteni s-a menţinut, cu unele mici variaţii, între 600 şi 550. Potrivit datelor centralizate şi comunicate de AMOFM, dintre cele 415 locuri de muncă disponibile pentru muncitorii calificaţi, cele mai multe (88) sunt pentru operatori confecţioneri în industria de îmbrăcăminte-ţesături, tricotaje şi materiale sintetice, agenţi de securitate (58) şi pentru meseriile de coafor, frizer şi manichiurist - câte 30. Pentru absolvenţii de studii medii, AMOFM Bucureşti a înregistrat 65 de locuri vacante.

Cele mai multe cereri din partea angajatorilor sunt pentru asistent medical generalist (10), funcţionari informaţii client (8), casier (6) şi reprezentant medical (5). Un număr de 38 de locuri de muncă sunt disponibile pentru şomerii cu studii superioare, între care se află cinci posturi de inginer chimist şi patru pentru inspectori de specialitate administraţie publică. Pentru muncitorii necalificaţi, AMOFM Bucureşti oferă 24 de posturi libere, cele mai multe fiind pentru paznici (10) şi ambalatori manuali (6).


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-02-17

TAGURI: AMOFM, joburi, vacant, imbracaminte, confectii, munca, asistente- medicale, manichiuristă, casierComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image