Sectorul 4 cere administrarea unei intersecţii
2018-08-19 22:22


Sectorul 4 cere administrarea unei intersecţii

 |  14:12
Sectorul 4 cere administrarea unei intersecţii

Consiliul Local al Sectorului 4 a aprobat în unanimitate un proiect de hotărâre prin care va solicita Primăriei Capitalei trecerea în administrarea locală a unor străzi în vederea realizării de lucrări publice.

Este vorba de lărgirea străzilor Turnu-Măgurele, Luica şi Berceni, de realizarea unor sensuri giratorii şi construirea de parcări supraetajate. Oamenii îşi doresc ca axa Tunu Măgurele - Luica să fie largită pentru că este calea de ieşire spre Jilava – Giurgiu, fiind o arteră aglomerată, unde claxoanele se aud până la miezul nopţii. Administraţia locală vrea să acceseze fonduri de la Ministerul Dezvoltării, pentru lărgirea străzii Luica la două benzi pe sens. Birocraţia este însă mare şi nu sunt speranţe ca proiectul să prindă contur până în 2018.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-10

TAGURI: sector 4, consiliu local, proiect, lsensuri giratorii

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.

loading...