2016-12-04 04:03

SOCIAL


Şedinţă de urgenţă la Ministerul Economiei pentru furnizarea de gaze

 |  14:50
Şedinţă de urgenţă la Ministerul Economiei pentru furnizarea de gaze

Bucureştenii ar putea rămâne fără căldură din cauza frigului, Ministerul Economiei convocând marţi o şedinţă de urgenţă pentru a discuta problema alimentării cu gaze. Potrivit unor surse, operatorul Transgaz ar fi oprit deja furnizarea de gaze naturale la combinatele Interagro, ale omului de afaceri Ioan Niculae.

„Am fost sunat încă de duminică seara şi rugat insistent să înţelegem situaţia gravă a Bucureştiului şi să reducem câte 15.000-20.000 de metri cubi pe ora, în legatura cu combinatele care mai mergeau, de la Turnu Magurele şi Slobozia, cu promisiunea că vor relua furnizarea de gaze naturale a doua zi (...) Ne-au dat jos de tot, Turnu Magurele n-a primit decât puţin, iar Slobozia am fost anunţat că nu au soluţie decât să ne oprească complet, ne-au lăsat cu câteva mii de metri cubi de rezervă”, a declarat Niculae pentru Romania TV.

Societatea Naţională de Gaze Naturale Romgaz SA Medias anunţa că a demarat din 28 ianuarie importurile de gaze naturale, scrie ziare.com. Totodată, premierul Emil Boc a precizat că indiferent de cât de scăzute vor fi temperaturile în următoarele zile, consumatorii casnici nu vor fi afectaţi de întreruperea furnizării de gaze.

La Râmnicu Vâlcea, 60.000 de oameni au rămas marţi fără căldură din cauza unei avarii.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-07-30

TAGURI: furnizare gaze, minister economie, sedinta urgenta furnizare gaze, interagro ioan niculaeComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Gabriela Firea a dispus ca RADET să nu întrerupă furnizarea apei calde şi a căldurii în Drumul Taberei Primăria Capitalei a informat sâmbătă, într-un comunicat de presă, că primarul general... 19 Noi 2016 | (1)
Bucureşti. Incendiu puternic la o ţeavă de gaze din subsolul unui bloc Un incendiu puternic a izbucnit, marţi, la o ţeavă de gaze din subsolul unui bloc aflat în... 15 Noi 2016 | (0)