2019-03-18 16:05


Sediu NOU de eliberare a PAȘAPOARTELOR. Ce a spus la inaugurare ministrul Carmen Dan

 |  14:03
Sediu NOU de eliberare a PAȘAPOARTELOR. Ce a spus la inaugurare ministrul Carmen Dan

Un nou sediu pentru Serviciul de eliberare a paşapoartelor a fost deschis luni. Locația re regăsește în centrul comericial Park Lake, din Sectorul 3. Vor fi în total 18 ghișee, 14 pentru depunerea cererilor și actelor și 4 pentru eliberarea pașapoartelor.

Aici sunt relocate sediile din Şoseaua Pipera şi din Piaţa Amzei. Persoanele care au depus cereri pentru eliberarea paşapoartelor la sediile vechi, le vor putea ridica din punctul de lucru din ParkLake.

"Am eliberat față de anul trecut cu 50% mai multe pașapoarte (...) Am suplimentat de anul trecut și personalul, am făcut demersul de a identifica și spații noi, deja s-a văzut o relaxare la ghișee după ce am deschis sediul din mall, acum și acest sediu care este ultramodern este dotat cu 14 ghișee în care se procesează cererile de eliberare și încă patru ghișee unde se eliberează pașapoartele (...) Avem și ghișee de Trezorerie, deci oamenii nu trebuie să iasă din mall pentru a-și plăti taxele", a declarat ministrul de Interne, Carmen Dan.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-16

TAGURI: sediu nou, eliberare pasapoarte, inaugurare, carmen dan, park lake
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


DECI, îNDEMNUL E CLAR!
16 Iul 2018

EMIGRAȚI, EMIGRAȚI...CA SĂ SCĂPAȚI!
ANONIM
17 Iul 2018

ALTA AFACERE IN CARE SE INGRASA IN MAI MULTE FELURI COMERCIANTI MAFIOTI . SI ALTE FIRME SAU SOCIETATI DE STAT AU INCEPUT SA FACA LA FEL
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...