2018-12-17 14:16


Şefa Ştirilor TVR, demisie de onoare după tragedie

 |  15:26
Şefa Ştirilor TVR, demisie de onoare după tragedie

Şefa Știrilor TVR, Raluca Stroe Brumariu, și-a dat demisia după ce televiziunea publică nu a acoperit, vineri noapte, tragedia din clubul Colectiv.

Raluca Stroe Brumaru și-a anunțat luni demisia din această funcție pentru că în TVR există o procedură pentru intrarea în regim de breaking news, dar aceasta nu a fost aprobată, până acum în Comitetul Director.

"Motivul demisiei este ca eu nu am fost aici în acea noapte, iar în absența mea nu s-au luat măsurile care trebuiau luate pentru a se intra în emisie. Pentru că pe teren au fost oameni, iar în redacție au fost producători și editori și producătorul executiv", a spus Stroe, citată de Hotnews.ro.

Vineri noapte, când aproape toate televiziunile de știri, dar și altele acopereau în direct tragedia de la clubul Colectiv, TVR nu a transmis nimic pe post.

Cazul TVR a fost semnalat, luni, și de membrul CNA, Valentin Jucan într-o scrisoare deschisă adresata comisiilor de specialitate din Parlament, in care acesta afirma că "este inadmisibil ca postul public de televiziune să nu aibă posibilitatea de a se mobiliza în astfel de situații de dezastru. Lipsa unei proceduri pentru situații de urgență care necesită intrarea postului public în regim "breaking news" este de netolerat", a spus Jucan.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-02

TAGURI: stiri tvr, tragedie, club colectiv, raluca stroe brumaru
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...