2017-01-21 19:23

SOCIAL


Sex-shopurile au reduceri de până la 75%. Costumele sexy, de 4 ori mai ieftine decât în 2010

 |  17:57
Sex-shopurile au reduceri de până la 75%. Costumele sexy, de 4 ori mai ieftine decât în 2010

Sex-shopurile au pregătit oferte impresionante pentru începutul anului.Magazinele de jucării sexuale îşi aşteaptă clienţii cu reduceri de până la 75%.Costumele de asistentă, ofiţer de poliţie sau catwoman au preţuri de patru orimai mici faţă de anul trecut. Reprezentanţii sex-shopurilor răsuflă uşuraţi,deoarece clienţii fideli nu ţin cont de criza economică.

Chiar dacă afacerile au mers clar mai bine înainte decriza economică, reprezentanţii sex-shopurilor se bucură că “vechii clienţi” nuau putut renunţa la pasiunile lor. “Şi vânzările noastre au fost afectate de criza financiară, ca orice altdomeniu. Clienţii însă ni i-am păstrat. Cei care ţin la aceste plăceriinvestesc. Ce-i drept, persoanele care cumpărau mult înainte, acum cumpără maipuţin, iar cei care nu prea cumpărau produsele noastre, acum, nu mai cumpărădeloc”, ne-a declarat reprezentantul unui important distribuitor de jucării sexualedin România.

Vânzătorii sex-shopurilor din Capitală susţin căvânzările au scăzut cu 30-50%, din cauza crizei economice. “Avem mult maipuţini clienţi decât în alţi ani. Şi anul trecut am avut aceeaşi problemă. Deregulă, am avut patru clienţi pe zi, dar au fost şi zile în care nu am vândutnimic. Clienţii noştri au, în general, între 25 şi 35 de ani. Am avut şi niştefete de generală care s-au interesat de dildouri sau de un costum de asistentăsau catwoman. Bineînţeles că nu le-am vândut nimic. M-au amuzat. Nu e normal canişte copii să ajungă în astfel de magazine, dar nu a fost un caz singular. Cesă facem? Noi îi alungăm”, ne-a explicat vânzătorul unui sex-shop din centrulCapitalei.

Magazinele de profil au pregătit reduceri impresionantela jucării sexuale şi îmbrăcăminte provocatoare, de 25, 50 sau chiar 75%. Celemai importante oferte sunt la îmbrăcămintea sexy. Asta pentru că vânzările auscăzut în mod deosebit la aceste produse, dar şi pentru că sex-shop-urilepregătesc noi colecţii. Astfel, preţul unui costum sexy a ajuns de la 499 leila 99,99 lei, în timp ce o doză de lubrifiant profesional, de 240 ml, se vindecu 49,99 lei.

“Vânzările au scăzut cel mai mult la îmbrăcăminte. Aparaceste reduceri impresionante şi pentru că vrem să introducem noi colecţii.Acestea sunt ultimele articole rămase în stoc. Ca de obicei, de SfântulValentin vom introduce şi produse speciale: lenjerie intimă cu inimioare,dildouri de culoare roşie cu capăt în formă de inimioară şi o nouă gamă delubrifianţi sau uleiuri pentru masaj”, ne-a declarat reprezentantul unuiadintre cele mai cunoscute lanţuri de sex-shopuri din Bucureşti.

Oferte la îmbrăcăminte sexy:

-costum şcolăriţă - 110 lei

-costum asistentă - 150 de lei

-costum poliţist - 150 de lei

-costum iepuraş - 250 de lei

-costum catwoman - 380 de lei


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-08-05Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image