2017-01-24 05:03


Shrek rămâne la muzeu până în martie

 |  16:23
Shrek rămâne la muzeu până în martie

Expoziţia de figuri din ceară “Mit, Ficţiune şi Realitate” găzduită de Muzeul Naţional de Geologie va putea fi admirată până la începutul lunii martie.

Potrivit reprezentanţilor muzeului, a fost prelungit şi orarul de vizitare a expoziţiei, aceasta urmând să fie deschisă de luni până duminică între orele 10.00 şi 17.00, în loc de marţi-duminică cum era programat iniţial. Mai mult, organizatorii au decis eliminarea pauzei de întreţinere care ar fi trebuit să aibă loc în perioada 19 - 23 ianuarie. „Directorului Institutului de Geologie care ne găzduieşte i-a plăcut foarte mult expoziţia şi ne-a rugat să o ţinem aici în continuare şi pentru Sfântul Valentin şi chiar mai mult”, a declarat Jeanina Şerban, unul dintre organizatori.

Expoziţia „Mit, Ficţiune şi Realitate”, care prezintă figuri de ceară aduse de la Muzeul Figurilor de Ceară din Sankt Petersburg, a fost vernisată pe 5 ianuarie şi iniţial ar fi trebuit să fie deschisă până în 8 februarie. Printre personajele din ceară expuse se regăsesc Michelangelo, Shakespeare, Leonardo da Vinci, Gioconda, Shrek, Harry Potter, Afrodita, Elena din Troia, Geryon, Omul lup, Minotaurul, Cerber, Zeus, dar şi cel mai gras om din lume sau siamezele Masha şi Dasha. Cele 37 de figuri din ceară vor fi expuse şi în alte oraşe din România - Ploieşti, Târgu-Mureş, Cluj.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-11-29

TAGURI: muzeu, figuri-de-ceara, Shrek, Afrodita, program, prelungire, expozitie, Gioconda, pauzaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image
Media

Trenuri intarziate
Trenuri intarziate 06 Ian 2017 | (0)
Social

Deszăpezire „exemplară” în Capitală