2018-12-15 14:47


Şi-a aruncat fetiţa la ghenă

 |  16:44
Şi-a aruncat fetiţa la ghenă

Nou-născuta abandonată, ieri-dimineaţă, la tomberon chiar de către mama sa va ajunge la un asistent maternal până la finalizarea anchetei privind starea psihologică a mamei.

Fetiţa a fost găsită ieri dimineaţă într-un tomberon de gunoi din zona Colentina. Ea era plină de sânge şi, potrivit autorităţilor locale, fusese aruncată de mama ei imediat după naştere. Alertaţi, reprezentanţii Protecţiei Copilului au luat minorul, reuşind să o depisteze şi pe mama acestuia. Din primele informaţii a rezultat că mama, în vârstă de 43 de ani, ar fi bolnavă psihic, aceasta declarând că ar avea un iubit pe care nu mai ştie cum îl cheamă, dar că este un bărbat frumos.

Atât mama, cât şi fetiţa, au fost internate la Spitalul „Sf. Pantelimon“ şi sunt în afara oricărui pericol. Copila, născută cu o greutate de două kilograme, va fi ţinută la incubator pentru următoarele două săptămâni. “În funcţie de evoluţia stării ei de sănătate, dacă se va simţi bine după cele două săptămâni, Direcţia Copilului va găsi un asistent maternal care să o preia. Aceasta până la finalizarea anchetei referitoare la condiţia mamei şi a motivelor pentru care a făcut acest lucru”, ne-au declarat reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Sector 2. Ancheta ce se va desfăşura în perioada următoare va decide dacă femeia va fi decăzută din drepturile părinteşti sau nu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639263-01-18
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...