2016-10-27 06:13

SOCIAL


Siamezele, în stare gravă, dar stabilă

 |  16:43
Siamezele, în stare gravă, dar stabilă

Starea siamezelor internate din 26 decembrie 2011 la  Terapie Intensivă nou-născuţi a Spitalului "Grigore Alexandrescu" din Capitală este în continuare gravă, dar stabilă, din cauza prematurităţii şi a malformaţiilor asociate. Siamezele sunt ţinute în incubator şi primesc în continuare terapie nutriţională şi de recuperare a prematurităţii şi antibioterapie, a spus conducerea spitalului. Medicii continuă monitorizarea funcţiilor vitale şi a parametrilor hematologici şi biochimici. De asemenea, sunt efectuate continuu noi investigaţii, pe măsură ce starea generală a siamezelor şi evoluţia lor o permite, a precizat conducerea Spitalului "Grigore Alexandrescu".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-12-11

TAGURI: siameze, spital, Grigore- Alexandrescu, terapie- intensivaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Becali vrea să construiască cel mai mare spital din România Milionarul Gigi Becali a dezvăluit că vrea să construiască cel mai mare spital din ţara... 15 Oct 2016 | (2)
Guvernul pregăteşte o OUG privind profesionalizarea managementului de spital Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a declarat, joi, că Guvernul va da, cel mai probabil... 13 Oct 2016 | (0)