2018-07-16 15:29


Sibiu. Maşină, avariată de mai multe cărămizi desprinse de pe un imobil

 |  07:56
Sibiu. Maşină, avariată de mai multe cărămizi desprinse de pe un imobil

O maşină a fost avariată de mai multe cărămizi desprinse de pe un imobil din zona istorică a municipiului Sibiu. O femeie şi copilul acesteia se aflau în apropierea clădirii.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, Bianca Săbău, mai multe cărămizi s-au desprins de pe o clădire de pe strada 9 Mai din municipiul Sibiu, transmite Mediafax. 

„Autoturismul era staţionat în parcarea din imediata apropiere a imobilului. S-a intervenit pentru degajarea unor elemente de construcţie care au căzut, care s-au desprins sau pentru care exista pericolul să se mai desprindă”, a afirmat Bianca Săbău.

Potrivit martorilor, cărămizile au căzut la mică distanţă de o femeie şi copilul acesteia.

“Mureau oamenii în cazul în care cădea pe ei sau muream eu că mai ies afară să mă plimb prin faţa casei. Era crimă. Nu am ştiut ce-i acolo, nu am păţit până acum aşa ceva. Eu i-am tot zis vecinului de doi ani să facem faţada la casă, dar nu a vrut, eu singură dintr-o pensie de 700 de lei nu pot să fac”, a declarat Elena Repede, unul dintre proprietarii imobilului.

Proprietara autoturismului a precizat, la rândul său, că nu are asigurare CASCO.

„Am găsit un morman de cărămizi, parbrizul şi capota distruse, geamul lateral de la şofer distrus. Acum aştept să văd după concluziile anchetei ce pot să fac mai departe pentru că nu am asigurare CASCO”, a declarat Anca Berbecea, proprietara maşinii avariate.

Cel mai probabil incidentul s-a produs din cauza vântului puternic.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-16

TAGURI: sibiu, masina, avariat, caramida, desprinde, imobil

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.