2019-05-21 06:13


SIBIU. Plan roșu de intervenție: VICTIME multiple după ce două maşini şi două microbuze s-au ciocnit

 |  13:33
SIBIU. Plan roșu de intervenție: VICTIME multiple după ce două maşini şi două microbuze s-au ciocnit

Autorităţile din judeţul Sibiu au declanşat Planul Roşu de Intervenţie după ce două maşini şi două microbuze s-au ciocnit pe centura ocolitoare a oraşului Avrig. Reprezentanţii ISU Sibiu au anunţat că din accident au rezultat zece victime, dintre care una este intubată. Victimele au fost preluate de echipaje medicale şi transportate la spitale din Sibiu. Alte opt persoane implicate în accident nu au nevoie de îngrijiri medicale. Autospeciala CRBN va asigura încălzirea persoanelor implicate în accidentul din judeţul Sibiu care nu vor fi transportate la spital, iar la faţa locului va fi instalat un cort, au anunţat reprezentanţii IGSU.

Autospeciala CRBN va asigura încălzirea persoanelor implicate în accidentul din judeţul Sibiu care nu vor fi transportate la spital, iar la faţa locului va fi instalat un cort, au anunţat, duminică, reprezentanţii Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU). În total, au fost rănite zece persoane, una fiind intubată, iar alte opt persoane nu au nevoie de îngrjiri medicale. Accidentul a fost provocat de un şofer care a intrat în depăşire şi a derapat, lovind un microbuz şi apoi un autoturism. Microbuzul lovit a ricoşat, la rândul său, în alt microbuz.

La rândul lor, reprezentanţii ISU Sibiu au anunţat că din accident au rezultat zece victime, dintre care una fiind intubată. Victimele au fost preluate de echipaje medicale şi transportate la spitale din Sibiu. Alte opt persoane implicate în accident nu au nevoie de îngrijiri medicale.

Poliţiştii din Sibiu au precizat că accidentul a fost provocat de un şofer de 22 de ani din Braţov care a intrat în depăşire.

Potrivit News.ro, la faţa locului intervin ciinci echipaje de prim-ajutor SMURD, o unitate de terapie intensivă SMURD, o autospecială de victime multiple, cinci echipaje medicale SAJ şi autospeciala CBRN.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-16

TAGURI: sibiu, avrig, accident, victime
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


STARBAG