2018-10-17 15:30


Situaţia curselor pe Aeroportul Otopeni. Zborurile pot avea întârzieri de o oră

 |  08:59
Situaţia curselor pe Aeroportul Otopeni. Zborurile pot avea întârzieri de o oră

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB) a anunţat, duminică dimineaţa, că unele aeronave de pe Aeroportul "Henri Coandă" Bucureşti Otopeni au întârzieri la decolare între 30 de minute şi o oră, din cauza operaţiunilor de degivrare. Sursa citată a ţinut să precizeze că nicio cursă nu a fost anulată.

CNAB a menţionat, într-un comunicat de presă, că pe Aeroportul Internaţional "Henri Coandă" Bucureşti şi Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa "Aurel Vlaicu", traficul aerian se desfăşoară în condiţii de ninsoare abundentă şi viscol cu rafale de vânt de peste 70 de kilometri pe oră.

Sursa citată a subliniat că nicio cursă nu este anulată pe Aeroportul "Henri Coandă" din cauza condiţiilor meteo. Totuşi, există zboruri care pot înregistra întârzieri de aproximativ treizeci de minute la decolare, determinate de degivrarea aeronavelor şi de operaţiunile de handling la sol.

"Pe ambele aeroporturi ale Capitalei se intervine constant cu utilajele proprii pentru deszăpezirea pistelor, platformelor şi căilor de rulare, fiind asigurate condiţiile pentru desfăşurarea în deplină siguranţă a operaţiunilor aeriene", a precizat CNAB.

Informaţii despre situaţia zborurilor pe Aeroportul Internaţional "Henri Coandă" Bucureşti pot fi găsite pe pagina de web www.bucharestairports.ro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-17
Citeste si:
Ninsoarea şi viscolul au pus stăpânire pe România. Autostrada A2 şi mai multe drumuri naţionale, ÎNCHISE
Manevrele navelor, suspendate în porturile Midia, Constanţa - fluvial şi Mangalia din cauza vântului

TAGURI: situatie, cursa, aeroport, otopeni, zbor, are, intarziere, ora
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...