2018-12-15 03:11


Situaţia privind implicarea ISU Bucureşti în incendiul de la Colectiv, înaintată DNA

 |  12:12
Situaţia privind implicarea ISU Bucureşti în incendiul de la Colectiv, înaintată DNA

Ministrul de interne, Petre Tobă a declarat, miercuri, că i-a solicitat secretarului de stat în MAI Raed Arafat ca toată situația privind implicarea conducerii ISU București în cazul incendiului de la Clubul Colectiv să fie înaintată DNA.

"Domnul prim ministru vă informez că într-adevăr aseară domnul secretar de stat Raed Arafat a luat la cunoștință faptul că, încă de la sfârșitul lunii septembrie, o societate comercială care organiza manifestări în clubul respectiv a informat Inspectoratul general pentru situații de urgență și conducerea ISU București. În momentul în care am avut această informație, i-am cerut domnului secretar de stat ca toată situația de fapt să fie înaintată de urgență la Direcția Anticorupție pentru a fi valorificată la dosarul penal al cauzei și întreaga conducere de la ISU București Ilfov a fost pusă la dispoziție până la definitivarea situației, urmând ca în cursul zilei de astăzi să împuternicim pe altcineva să asigure continuitatea comenzii la structura respectivă", a afirmat ministrul de Interne, la începutul ședinței de Guvern.

Petre Tobă a mai spus că a decis și o evaluare a sistemului pentru a verifica măsurile care trebuie luate la ISU București-Ilfov.

"Vă informez că, totodată, am dat drumul la o evaluare de sistem pentru a verifica măsurile pe care trebuie să le luăm acolo, inclusiv cu transparența. Primul pas a fost, v-am informat, cu tot ce a fost transparența a tot ce înseamnă sponsorizări", a explicat ministrul Petre Tobă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-25
Citeste si:
Dacian Cioloş: Conducerea ISU Bucureşti nu mai are ce căuta în sistem
UPDATE. Conducerea ISU Bucureşti - Ilfov, SUSPENDATĂ după ancheta privind tragedia din Colectiv

TAGURI: situatia, implicare, isu, bucuresti, incendiu, colectiv, inainteaza, dna
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...