2018-12-13 04:46


Situaţia răniţilor în incendiul din Colectiv. Câţi pacienţi mai sunt internaţi

 |  10:52
Situaţia răniţilor în incendiul din Colectiv. Câţi pacienţi mai sunt internaţi

Ministerul Sănătăţii a anunţat că 39 de persoane rănite în incendiul din clubul Colectiv sunt internate marți în spitalele din Bucureşti. Dintre acestea, 10 se află în stare critică și gravă.

Sursa citată a menţionat că la Spitalul de Arși mai sunt internați 11 pacienți, Spitalul Bagdasar Arseni — 9 pacienți, Spitalul Grigore Alexandrescu—5 pacienți, Spitalul Elias — 3 pacienți, Spitalul Militar Central — 4 pacienți, Spitalul de Urgență din București — 3 pacienți, Spitalul Universitar—2, Spitalul Dimitrie Gerota — 1, Spitalul CC Iliescu — un pacient.

Ministerul Sănătăţii a mai precizat că „până în prezent au fost externate 42 de persoane care au primit îngrijiri medicale în unitățile sanitare din țară2.

De asemenea, un număr de 39 de persoane au fost transferate în unități sanitare din străinătate.

Astfel, în Austria au fost transferate 4 persoane, dintre care una a decedat iar 3 persoane sunt în stare stabilă, în Belgia — 8 persoane au fost transferate care se află în stare stabilă, în Olanda—8 persoane transferate, dintre care două au decedat, Franța — un transfer care s-a soldat cu decesul pacientului.

Un număr de cinci răniţi au fost transferaţi în Germania, fiind înregistrare două decese.

În Marea Britanie au fost transferate 9 răniţi, din care 3 au murit; Norvegia — o persoană stare stabilă, Israel — 3 persoane, din care un deces. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-24

TAGURI: situatie, ranit, incendiu, colectiv, pacient, internat
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...