2019-02-16 20:32


Șoarece, surprins în vitrina cu cașcaval a unui magazin

 |  18:11
Șoarece, surprins în vitrina cu cașcaval a unui magazin

Imagini revoltătoare surprinse într-un magazin. Un șoarece a fost filmat într-unul dintre frigidere, lângă 'roțile' de cașcaval.

Cel care a filmat momentul a făcut reclamație, iar conducerea a demarat verificări interne.

"Bună, Alexadru. Am demarat verificări interne în magazin privind situația semnalată. Pentru mai multe informații te rugăm să ne contactezi pe adresa de e-mail relatii_clienti@mega-image.ro. Mulțumim", este reacția oficialilor supermarketului situat în zona Calea Vitan din Capitală, după cum indică persoana care a postat filmul pe Facebook.

Probleme au fost și într-un magazin din Iași, de unde o femeie se plânge că a cumpărat pâine în care era un șoarece mort. Clienta spune că a făcut plângere, însă răspunsul primit de la Protecția Consumatorilor a fost cel puțin halucinant. Potrivit autorităților, magazinul nu poate fi tras la răspundere deoarece nu au existat probleme la controlul efectuat. Femeia spune totuși că în urma acestui incident, fiica ei a făcut toxiinfectie alimentară.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-02-07

TAGURI: soarece, magazin, cascaval, frigider
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CRISTI
07 Feb 2017

Pai e vorba de Delhaize. Daca era un buticar, ii inchideau magazinul si il inchideau si pe el. Asa merge un cascaval cu soricel fitos, din Mega.
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...