2018-12-15 02:22


ŞOCANT. Un dascăl propune dreptul profesorului de a purta armă în școală, pentru a-i împușca pe elevi

 |  13:07
ŞOCANT. Un dascăl  propune dreptul profesorului de a purta armă în școală, pentru a-i împușca pe elevi

Un profesor de la Liceul de Arta "Hariclea Darclee" a propus, într-o postare pe Facebook, "dreptul profesorului de a purta armă în școală, pentru a-i împușca pe elevii care refuză predarea unui telefon folosit la ore".

Propunerea acestuia vine în contextul în care Consiliul Național al Elevilor vrea să modifice Statutul elevului, lucru care l-a deranjat pe dascăl, informează B1 TV.

”Îmi permit să vin cu o contra-propunere la presupusul „drept" al folosirii telefoanelor mobile în școală de către elevi - este vorba de dreptul profesorului de a purta armă în școală! De ce? veți întreba... Pentru a-l împușca pe „elevul" care refuză predarea gadget-ului, ori se exprimă injurios, indiferent de subiect, ori altele asemenea! (...) Eu mai am 5-6 ani până la pensie și - credeți sau nu - vreau să ies din școală teafăr și nevătămat („cu toate țiglele pe acoperiș")!... Domnule Ministru al Educației Naționale, aveți un nume predestinat! Încercați să nu-l faceți de rușine!... La mulți ani și multă minte cui trebuie!...”, a scris profesorul Ştefan Lupu pe Facebook.

Neculai Enea, directorul liceului, a declarat, la B1 TV, că profesorul regretă cele afirmate și că liceul pe care îl conduce este unul foarte bun.

”Am discutat cu domnul profesor și regretă situația și inflamarea situației creată de mesaj. A vrut să dea o replică unui alt coleg din altă școală, care propunea altceva. Mesajul nu-și are justificarea, mai ales dat fiind situația disciplinară din acest liceu. Domnul profesor promite că-și va cere scuze și va veni cu o justificare. Nimeni din școală nu e de acord cu mesajul dumnealui.Toată lumea e revoltată, de la copii până la colegii de cancelarie”, a afirmat directorul.

Acesta a mai spus că profesorul Ștefan Lupu este ”un artist cu un temperament vulcanic”.

”Este un consiliu profesoral planificat și pentru alte probleme ale școlii și va figura acum și acest punct. Vom analiza și măsura în care afirmațiile domnului profesor afectează imaginea liceului. Pornind de la aceste constatări vom ruga comisia de etică să analizeze situația și să formuleze propuneri. Dacă va constata că abaterile sunt grave, probabil vom recurge la sancțiuni, dar nu putem lua decizia imediat”, a mai precizat directorul Liceului de Artă.

Sursă foto: adevarul,ro


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-13

TAGURI: socant, dascal, propune, drept, profesor, poarta, arma, scoala, impusca, elev
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...