2018-12-16 20:19


Societăţile de deszăpezire din Capitală, CONTROLATE începând de marți

 |  12:45
Societăţile de deszăpezire din Capitală, CONTROLATE începând de marți

Primarul general interimar al Capitalei, Ștefănel-Dan Marin, a declarat, luni, că cele cinci societăți de deszăpezire din Capitală vor fi controlate începând de marți. Edilul a făcut aceste afirmaţii la un comandament pentru pregătirea sezonului rece.

"Din datele pe care eu le dețin, după 15 noiembrie ne așteptăm la fenomene care includ precipitații sub formă de lapoviță și posibil și ninsoare, aș vrea să știu și să mă asigurați că fiecare dintre dumneavoastră și, în special, mă refer aici la cele cinci societăți de salubrizare ce își desfășoară activitatea în cele șase sectoare sunt pregătite să intervină operativ. Începând cu ziua de mâine se vor efectua controale la toate cele cinci societăți", a precizat Ștefănel-Dan Marin.

Reprezentanta Direcției Utilități din cadrul Primăriei Capitalei, Magdalena Iuga, a afirmat, la rândul său, că programele de deszăpezire prevăd o intervenție cu aproape 600 de utilaje.

"Conform programelor (de deszăpezire n.r.) transmise de operatorii de salubritate și primăriile sectoarelor 1-6, la nivelul Bucureștiului sunt incluse în programele de intervenție 593 de utilaje, sunt angrenați 3.049 de oameni și este estimat a se folosi o cantitate de material antiderapant de 16.832 de tone. (...) Avem o urgență întâi, în care intrăm pe absolut toate străzile cu trafic RATB, obiective sociale cu instituții și o urgență doi — ce începe imediat după finalizarea urgenței întâi și înseamnă că intrăm pe absolut toate străzile din sector. Îi rog pe operatorii de salubritate să acorde mare atenție acelor programe care înseamnă curățat de trotuare, stații RATB, refugii", a precizat Magdalena Iuga.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-02

TAGURI: societate, deszapezire, capitala, controlat, marti
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...