2018-09-24 19:12


Soluția Gabrielei Firea pentru traficul din București: Referendum pentru o nouă TAXĂ DE MEDIU

 |  19:56
Soluția Gabrielei Firea pentru traficul din București: Referendum pentru o nouă TAXĂ DE MEDIU

Primarul Gabriela Firea a declarat, luni că municipalitatea îi va întreba pe bucureşteni dacă doresc introducerea unei taxe de mediu, pentru că altfel nu se va mai putea circula în Capitală.

Întrebată, la Adevărul live, despre marea problemă a traficului din Capitală, Gabriela Firea a răspuns: ”Nu trebuie să invetăm apa caldă, ci trebuie să preluăm modele de succes din Europa. Parcul auto al RATB trebuie să se înnoiască. Cetăţenii se sufocă în unele autobuze fără aer condiţionat. Acele maşini trebuie să dispară.”

Ea a precizat că va fi organizată licitaţia pentru 400 de autobuze euro 6, 100 de tramvaie, 100 de troleibuze şi 100 de autobuze electrice. Firea a dat asigurări că ”în cel mai scurt timp” vor fi autobuze noi în Bucureşti.

”De asemenea, o să-i întrebăm pe bucureşteni dacă doresc să se introducă o taxă de mediu. Dacă ei sunt de acord, o vom introduce această taxă, pentru că vom ajunge ca în Bucureşti să nu mai putem circula. Fără taxa de mediu, au venit toate rablele din Europa în România şi în special în Capitală. Nu avem cum să continuăm aşa”, a mai afirmat Gabriela Firea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-10-23

TAGURI: firea, referendum, trafic, bucuresti, taxa de mediu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


GABRIELA GABRIELA
24 Oct 2017

Numarul mare de taxe de tot felul nu ajuta absolut cu nimic nici mediului si nici sistemului nervos intins la maximum - atat al soferilor cat si al pietonilor. Taxele, vedem cu totii ca nu repara drumurile ci le distrug, iar banii intra in buzunarele unor firme favorizate de catre cei ce se perinda pe scaunele de primari ai Bucurestiului in frunte cu Primarul General al Capitalei. Pentru a diminua poluarea mediului, dar si pe cea fonica precum si pentru a restrange cumva aglomeratia sufocanta de pe strazile acestei capitale este indicat ca de urgenta taxiurile sa fie autorizate doar daca firma sub care profeseaza detine Garaj - Depou etc.,locatie la care taxiurile sa fie stationate si sa plece in trafic doar la comanda - asa cum se intampla in toate orasele din Europa si chiar din alte state - simultan cu mediul sunt distrusi plamanii si neuronii tuturor cetatenilor - Bucurestiul fiind cea mai poluata capitala a Europei ....ar fi foarte simplu de luat aceasta masura daca s-ar dori cu adevarat o schimbare in bine pentru acest oras. Si poate nu ar fi rau daca taximetristii ar fi obligati sa poarte si ei o uniforma, sa urmeze si ei niste cursuri de bune maniere si cultura generala - asa cum se intampla in alte tari civilizate, ce sa ma vorbim de dotarea masinilor cu geam securizat intre sofer si client.....
GOGU
24 Oct 2017

Si ce se face Firea daca toti bucuresteni accepta taxa de mediu ....cum rezolva problema ???
@ GABRIELA
24 Oct 2017

Si unde mai este romantismul taximetriei dacă ar dispărea burtosii in bermude ce miros a hazna ce grohaie in masina sau scuipand pe geam
PUBLICITATE
24 Oct 2017

Proasta asta de firea are in cap numai taxe.sa intelegem ca firea se plimba cu mercedes ultima generatie?
@PUBLICITATE
24 Oct 2017

Are dreptate bai pisatule drogat Si stii de ce?Pentru ca ati adus in tara ca niste prosti ce sunteti toate rablele Ce ar fi fost daca cumparai o masina noua de a noastra in rate Dar na vrei masina de fite Plateste poluarea!
Random imageUltimele stiri


Apa Nova

loading...