2017-01-19 02:27

SOCIAL


Sorin Oprescu critică decizia ANRE de a creşte preţul gigacaloriei

 |  14:13
Sorin Oprescu critică decizia ANRE de a creşte preţul gigacaloriei

Primarul General al Capitalei, Sorin Oprescu nu este de acord  cu  decizia ANRE de a creşte cu cinci lei preţul gigacaloriei afirmând că această instituţie creşte preţul „pe şest” . El a explicat că, după majorare, gigacaloria în Bucureşti este 325 lei, din care populaţia plăteşte 170, iar restul este subvenţionat de primărie. Acesta a ţinut să precizeze că nu va plăti majorarea.

„ANRE a mărit preţul ca de obicei, pe şest. Sunt stat în stat, băieţii ăştia sunt deştepţi la ANRE. Aud cum se discută de băieţii deştepţi din energie (...) de 10-12 ani, dar nu se discută nimic de organismul statal care poartă numele de Agenţia Naţională de Reglementare a Energiei care măreşte pe şest preţul ca să ţină în viaţă unităţi ale statului. ELCEN trăieşte din penalităţile pe care le pune primăriei şi, în ultimă instanţă, cetăţeanului pe umeri. Nu plătesc, ca să le fie clar. Nu plătesc, ELCEN, potoliţi-vă. Nu am de unde”, a declarat Oprescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-05-02

TAGURI: Sorin_Oprescu, ANRE, gigacaloria, crestereComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

TEODOR
19 Feb 2012

Foarte bine!Sorin Oprescu procedeaza cat se poate de corect!ELCEN-ul e al g uvernului,adica e condus de pedelaci care au nevoi e de bani pentru campanii le electorale din acest a n.

Adauga un comentariu

Random image