2018-12-18 23:29


Sorin Oprescu vrea să îi ofere cheia oraşului lui Lionel Messi

 |  15:39
Sorin Oprescu vrea să îi ofere cheia oraşului lui Lionel Messi

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a dezvăluit că intenţionează să-i ofere starului argentinian Lionel Messi cheia oraşului Bucureşti, ca urmare a faptului că acesta a transmis în mai multe rânduri că vrea să joace în România - Argentina din respect pentru fanii din ţara noastră.

Intenţia edilului va fi pusă în aplicare doar dacă întâlnirea cu pumele va avea loc până la urmă, fiind preconizată o reprogramare pentru 2012 sau 2013. "A existat neşansa asta a meciului cu Argentina, mi-ar fi plăcut şi mie să-l văd pe Messi şi ceilalţi aici. Înţeleg că lucrurile la ei escaladează pe discuţii interminabile. Rămâne pe data viitoare. Da, îi voi acorda lui Messi cheia oraşului, pentru că poziţia şi onestitatea a fost exprimată imediat. Asta nu înseamnă că îşi schimbă caracterul imediat", a spus Oprescu la vizita efectuată în această dimineaţă la arena de 55.000 de locuri.

Imediat după ce oficialii argentinieni au anunţat că meciul de pe 10 august pentru inaugurarea Naţional Arena a fost anulat, Lionel Messi a încercat să-i înduplece, transmiţând că îşi doreşte să vină la Bucureşti. “Trebuie să mergem pentru a apăra prestigiul echipei şi al ţării. Trebuie să respectăm contractul semnat. Sunt 50.000 de persoane care au cumpărat bilete şi care vor să ne vadă. În ciuda faptului că sunt în vacanţă, dacă voi fi convocat, voi merge. Sunt la dispoziţia naţionalei”, a fost declaraţia lui Messi care l-a impresionat pe Oprescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-01-17
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TEODOR
05 Aug 2011

Cine stie,poate Messi va avea onoarea de a primi acest simbol al Bucurestiului,din partea lui Sorin Oprescu!Vom trai,si vom vedea!Cu Messi sau fara,Sorin Oprescu s-a tinut inca o data de cuvant!
ARES
06 Aug 2011

Un om de onoare,asa cum este Sorin Oprescu,nu poate ramane indiferent la atitudinea lui Messi!Dar mai e vreme pana atunci:acum e important sa ne bucuram pentru aceasta realizare a Bucurestiului!
Random imageUltimele stiri


loading...