2018-07-17 09:14


Spitalele se confruntă cu o altă problemă: lipsa vaccinurilor

 |  17:39
Spitalele se confruntă cu o altă problemă: lipsa vaccinurilor

Medicii din Romania semnaleaza o situatie critica in spitale la nivel national. In unitatile medicale nu exista vaccinuri de care poate depinde viata unui om, cum ar fi cel antitetanos sau antirabic.

Mai multe cadre medicale din numeroase orase ale tarii au semnalat situatia grava cu care se confrunta. Medicii au facut apel la ministrul Sanatatii Patriciu Achimas-Cadariu sa gaseasca solutii de urgenta.

"Bai fratilor, de o saptamana la UPU Targoviste nu mai avem vaccin antitetanos si aflu cu surpridere si ingrijorare ca este o situatie NATIONALA. Cica Ministerul (Sanatatii - n.red.) tot negociaza cu furnizorul/distribuitorul si cam atat! Oare oamenii astia sunt normali la cap? Asta suna ca un atac cu o arma biologica!!! Apelez la bunul simt al sporilor de Clostridium Tetani sa ia o pauza pentru a-i permite lui Achimas sa rezolve situatia!", a scris un medic pe pagina de pe reteaua sociala.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-12-09

TAGURI: spitale, vaccin antirabic, antitetanos

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.