2018-12-13 19:58


Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală, singurul din ţară unde există o bancă de piele

 |  07:52
Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală, singurul din ţară unde există o bancă de piele

Managerul Spitalului de Urgenţă pentru Copii "Grigore Alexandrescu" din Capitală, Dan Enescu, a declarat, duminică, că unitatea medicală este singura din ţară unde există o bancă de piele. Medicul a afirmat că spitalul poate acoperi necesarul de piele.

Dan Enescu a mai spus că, în prezent, în banca de piele a Spitalului "Grigore Alexandrescu" se află 7.000 de centimetri pătraţi de piele, ceea ce ar putea acoperi necesarul pentru moment.

Şi ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, a declarat, că rezerva din banca de piele poate acoperi cererea din prezent.

"Sunt însă şi foarte mulţi donatori care şi-au exprimat această dorinţă (de a dona piele -n.r.). Evident că noi acceptăm orice ajutor din partea donatorilor, nu refuzăm pe nimeni, doar vor fi evaluaţi şi vor fi înştiinţaţi de noi", a afirmat ministrul Sănătăţii, potrivit Mediafax.

Nicolae Bănicioiu a mai spus că operaţiile de chirurgie plastică şi reparatorie pentru răniţii din Clubul Colectiv încă nu au început.

Şeful Clinicii de Chirugie Plastică a Spitalului ”Floreasca”, Ioan Lascăr, a afirmat că tratamentul unei persoane cu arsuri costă între 500.000 şi un milion de euro, pentru o perioadă de trei luni.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-02
Citeste si:
Managerul Spitalului Elias, despre incendiul de la Colectiv: Arsurile tinerilor sunt fioroase. Nu am mai văzut aşa ceva
Klaus Iohannis: Nu mai putem lăsa corupţia să se întindă până ucide. Trebuie să învăţăm din lecţia plătită cu atâtea vieţi
Tragedia din clubul Colectiv. Marius Ruşitoru, editor de imagine în TVR, a murit

TAGURI: spital, grigore alexandrescu, singur, tara, exista, banca, piele
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...