2016-12-07 18:43

SOCIAL


Spitalul de Boli Venerice, mutat

 |  18:00
Spitalul de Boli Venerice, mutat

Spitalul de Boli Venerice “Scarlat Longhin” va fi mutat la Spitalul de Boli Infecţioase “Victor Babeş'', provizoriu, până se va reamenaja corpul nou de la Spitalul “Th.Burghele”, potrivit reprezentanţilor municipalităţii.Spitalul de Boli Venerice este revendicat de şase ani şi în prezent acolo se lucrează în condiţii total improprii, iar bani pentru reparaţii nu sunt. Spitalul “Theodor Burghele” va deveni spital general cu toate specialităţile necesare unei astfel de unităţi, pe lângă urologie, medicină internă, cardiologie se vor adăuga neurologie, oncologie, departament de investigaţii imagistice, şi va asigura asistenţa medicală pentru zona Drumul Taberei şi Sectorul 5.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639263-01-07

TAGURI: spital, boli venericeComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Îți place șprotul, dar nu știi să-l gătești? Iată 3 rețete ușoare! Șprotul este un pește de talie mică, din familie cu heringul, care trăieşte în apele... 20 Noi 2016 | (1)
Patru paşi simpli pentru un somn odihnitor Insomnia reprezintă una dintre cele mai mari probleme ale omului modern, imposibilitatea de a avea... 23 Noi 2016 | (0)