2016-10-28 15:29

SOCIAL


Spitalul de Boli Venerice, mutat

 |  18:00
Spitalul de Boli Venerice, mutat

Spitalul de Boli Venerice “Scarlat Longhin” va fi mutat la Spitalul de Boli Infecţioase “Victor Babeş'', provizoriu, până se va reamenaja corpul nou de la Spitalul “Th.Burghele”, potrivit reprezentanţilor municipalităţii.Spitalul de Boli Venerice este revendicat de şase ani şi în prezent acolo se lucrează în condiţii total improprii, iar bani pentru reparaţii nu sunt. Spitalul “Theodor Burghele” va deveni spital general cu toate specialităţile necesare unei astfel de unităţi, pe lângă urologie, medicină internă, cardiologie se vor adăuga neurologie, oncologie, departament de investigaţii imagistice, şi va asigura asistenţa medicală pentru zona Drumul Taberei şi Sectorul 5.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639263-01-07

TAGURI: spital, boli venericeComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Bolile articulare, tratate prin terapia cu celule stem mezenchimale Tehnologia Lipogems, pe baza de celule stem mezemchimale, este un instrument valoros pentru... 12 Oct 2016 | (0)
Renunţarea la obiceiurile nocive poate trata 80% din bolile actuale Trecerea de la o generaţie la alta induce schimbări tacite în stilul de viaţă al membrilor ei,... 13 Oct 2016 | (0)