2018-12-19 05:38


Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti scoate la concurs 143 de posturi

 |  07:12
Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti scoate la concurs 143 de posturi

Managerul Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB), Cătălin Cârstoiu, a declarat, că unitatea medicală scoate la concurs 143 de posturi de asistenţi, brancardieri, infirmieri sau moaşe.

„Este un deficit mare, vom organiza probabil cel mai mare concurs din ultimii ani, de fapt primul, pentru că posturile au fost blocate aproape un deceniu. Avem nevoie de personal mediu sanitar pentru secţiile de Obstetrică ginecologie, Unitatea de Primiri Urgenţe, Anestezie Terapie Intensivă şi pentru noua clinică de excelenţă în chirurgia vasculară. Potrivit unui ordin al Ministrului Sănătăţii, concursurile vor fi organizate după ce a fost semnat contractul cu casa de asigurări de sănătate, în limita bugetului pentru anul în curs, dar pentru prima dată în acest an, fără avizul Ministerului Sănătăţii, ci al managerului", a precizat Cătălin Cârstoiu pentru Mediafax.

Managerul Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti a mai spus că deficitul de cadre sanitare medii este mare, mai ales în contextul deschiderii unei clinci noi şi a blocului operator modern cu 11 săli care pot funcţiona simultan pentru toate specilităţile chirurgicale.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-14

TAGURI: spitalul, universitar, urgenta, bucuresti, scoate, concurs, 143, posturi, asistente, moase, infirmieri
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


IULIA TABACU
21 Mai 2015

Acest mic trepadus al lui Ponta Banicioiu de ce nu a angajat aceste cadre medicale cu studii medii probabil era prea ocupat cu Ponta si Dragnea in organizarea de orgii sexuale cu minore la locatia din teleorman a bisnisului lui Dragnea Ponta zicindu le minoarelor ca i soferul lui Banicioiu asta au facut acesti bravi criminali de tara si neam din clica psdista plus furturiile colosale din avutia acestei tari caci cunosc multi tineri care aveau aceste studii medii si nu aveau unde sa profeseze iar foarte putini care s au angajat au dat sume emorme ca mita ca sa intre in sistemul sanitar
Random imageUltimele stiri


loading...