2018-06-24 16:05


Starea basistului trupei Goodbye to Gravity, Alex Pascu s-a înrăutăţit

 |  11:59
Starea basistului trupei Goodbye to Gravity, Alex Pascu s-a înrăutăţit

Starea basistului trupei Goodbye to Gravity, Alex Pascu, rănit grav în incendiul din clubul Colectiv, s-a înrăutățit, motiv pentru care familia vrea să-l ducă în străinătate pentru tratament.

Apropiații lui Alex Pascu au trimis mai multe mesaje pe Facebook, în care cer sprijin financiar. Basistul trupei Goodbye to Gravity este itnernat la spitalul Floreasca și a început să aibă convulsii. 

"Alex Pascu are nevoie de ajutor. Trebuie mutat la o clinică din afară şi, din păcate, avem nevoie de bani pentru asta", potrivit unui anunţ publicat pe contul de Facebook al trupei Goodbye To Gravity.

Ttoți cei care vor să ajute pot dona bani în două conturi deschise pe numele mamei basistului, Ana Pascu, vicepreşedinte al Federaţiei Internaţionale de Scrimă şi preşedinte de onoare al Federaţiei Române de Scrimă. Datele acesteia apar pe contul de Facebook al trupei Goodbye to Gravity, scrie Zf.

"Ştiu că s-au strâns bani, că statul zice că o să le ofere ajutor, dar până atunci e nevoie urgent de 20.000 euro doar pentru transport. Până mâine, poimâine, cât mai repede", a scris un prieten al lui Alex Pascu pe Facebook.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-08

TAGURI: stare, basist, trupa, goodbye to gravity, alex pascu, inrautateste

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.