2018-07-23 11:08


Starea DRUMURILOR la această oră. Circulaţie RESTRICŢIONATĂ pe un drum naţional şi pe alte 12 judeţene

 |  11:46
Starea DRUMURILOR la această oră. Circulaţie RESTRICŢIONATĂ pe un drum naţional şi pe alte 12 judeţene

În prezent mai sunt restricţii pe 13 drumuri din patru judeţe, astfel încât angajaţii CNAIR să poată interveni pentru deszăpezire.

Circulaţia este restricţionată pe drumul naţional 22 D din judeţul Tulcea şi oprită pe 12 drumuri din judeţele Ialomiţa, Olt şi Vrancea.

Niciun sector de drum naţional nu este închis, sâmbătă dimineaţă, arată CNAIR. Şoferii sunt sfătuiţi în continuare să se informeze înainte de a pleca la drum şi să aibă maşinile echipate de iarnă.

Totodată, la Punctul de Trecere a Frontierei Bechet este restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa maximă admisă mai mică de 3,5 tone, aceasta fiind deviată către Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, iar traficul cu feribotul între Turnu Măgurele şi Nikopole este blocat.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-24

TAGURI: circulatie restrictionata, drumuri nationale, judetene





Comenteaza pe facebook




Comenteaza pe site


Random image



Ultimele stiri









Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.