Stocurile de vaccin antirabic și antitetanos, EPUIZATE
2018-08-19 18:32


Stocurile de vaccin antirabic și antitetanos, EPUIZATE

 |  13:49
Stocurile de vaccin antirabic și antitetanos, EPUIZATE

Purtătorul de cuvânt al Institutului "Matei Balș", Cătălin Apostolescu, a declarat, luni, că stocurile de vaccin antirabic și antitetanos ale instituţiei s-au epuizat.

"Este o sincopă pe termen mai lung, pentru că Ministerul Sănătății renegociază prețul cu producătorii de vaccin. Nu numai pentru antirabic este valabilă această problemă, pentru toate produsele biologice. Până nu se încheie procedura de renegociere a prețului, noi nu putem să îl cumpărăm. Noi avem bani, ei îl au în depozit (n.r. — vaccinul), dar nu putem să îl cumpărăm. Această problemă ține de aproximativ două luni", a precizat medicul, pentru Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al Institutului "Matei Balș" a mai spus că instituţia a folosit vaccin din stocurile pe care le avea, dar în prezent s-au epuizat.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-23

TAGURI: stoc, vaccin, antirabic, antitetanos, epuizat

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.

loading...