2018-12-15 11:18


Stop autorizaţiilor de funcţionare a spaţiilor cu risc seismic

 |  13:45
Stop autorizaţiilor de funcţionare a spaţiilor cu risc seismic

162 de somaţii a transmis Primăria Capitalei către utilizatorii spaţiilor cu altă destinaţie decât cea de locuinţă în imobile expertizate şi încadrate în clasa I de risc seismic.

Potrivit Primăriei Capitalei, utilizatorii a 162 de imobile încadrate în clasa I de risc seismic au fost notificaţi ca în 24 de ore de la primirea somaţiei să-şi înceteze activitatea. Sancţiunile pentru cei care nu-şi vor închide afacerile sunt între 50.000 şi 70.000 de lei. Sunt vizate clădirile cu bulină roşie, care sunt considerate pericol public.

Reprezentanţii Municipalităţii au solicitat primăriilor sectoarelor 1 - 6 să interzică emiterea autorizaţiilor de funcţionare şi retragerea celor în vigoare, pentru agenţii economici care au activităţi permanente şi/sau temporare, care implica aglomerări de persoane în spaţii situate în construcţii expertizate şi încadrate în clasa I de risc seismic. Lista clădirilor expertizate tehnic şi încadrate în clasa I risc seismic  a fost actualizată la data de 25.11.2015 şi poate fi consultată  pe site-ul (www.pmb.ro<http://www.pmb.ro/>).


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-29

TAGURI: autorizatii de functionare, spatii, risc seismic
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...