2018-12-19 15:45


Stradă din sectorul 6, blocată de nuntaşi

 |  21:20

Trotuarul, dar şi un sens de circulaţie, de pe strada Sculptorilor din Sectorul 6 al Capitalei au fost blocate de un cort amplasat pentru organizarea unei nunţi. Mirele a prezentat un acord primit de la primăria de sector, însă poliţiştii rutieri i-au amendat pe nuntaşi.

Deranjaţi de gălăgie, mai mulţi vecini au sunat la 112 pentru face plângere, iar la scurt timp, la faţa locului a apărut un echipaj al Poliţiei Rutiere. Conform legii, organizatorul nunţii riscă de la 3 luni până la 2 ani de închisoare şi amendă contravenţională pentru că a blocat un drum public. “Poliţia Rutieră nu a autorizat niciodată organizarea unei nunţi care să blocheze carosabilul, aşa cum s-a întâmplat acum”, susţine Ioana Preda, reprezentantul autorităţilor.

Nuntaşii blocaseră trotuarul, un sens de circulaţie şi o parte din cel de-al doilea, astfel că şoferii care au avut drum pe strada Sculptorilor erau nevoiţi să găsească rute ocolitoare. Cazurile de acest gen sunt cunoscute în Capitală, de multe ori autorităţile fiind cu mâinile legate în faţa petrecăreţilor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639263-02-22
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...