2017-01-20 08:05

SOCIAL


Ştrandul din Alexandria, concesionat la câteva luni de la deschidere

 |  18:06
Ştrandul din Alexandria, concesionat la câteva luni de la deschidere

După ce anul trecut a investit aproximativ 8 milioane de lei în ştrandul municipal, Primăria din Alexandria a realizat că nu are resursele să se ocupe de noua bază modernă şi vrea s-o concesioneze, susţin surse din cadrul administraţiei locale.

Astfel, o firmă privată urmează să obţină profit de pe urma investiţiei realizate din banii locuitorilor din municipiul Alexandria. Ştrandul este de fapt un complex care include un bazin acoperit cu dimensiuni de 48x18 metri, având instalaţie de încălzire permanentă. În exterior există o piscină pentru copii. De asemenea, baza dispune de terenuri multifuncţionale de sport, alei de acces, locuri de plajă cu şezlonguri şi umbrele şi unităţi comerciale. În afara ştrandului s-au amenajat strada, trotuarele, spaţiile de parcare şi zonele verzi.  Primarul din Alexandria, Victor Drăguşin, spunea anul trecut că s-a stabilit că anumite categorii de copii, elevi şi studenţi vor beneficia de gratuităţi la această bază. Gratuităţile pot fi ridicate însă de firma particulară ce se va ocupa de ştrand.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-03-28

TAGURI: strand, Alexandria, concesionare, primarie, investitie, profitComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

TONY
16 Feb 2012

la cite hotii se petrec in Alexandria acest lucru este un fleac (vezi cit a costat strandul) care in proportie de 30% exista oricum jocurile sint facute demult si nu numai pt. strand

Adauga un comentariu

Random image