Studenţii îşi continuă vacanţa, cu voie de la Primărie
2018-08-17 07:24


Studenţii îşi continuă vacanţa, cu voie de la Primărie

 |  11:25
Studenţii îşi continuă vacanţa, cu voie de la Primărie

De grija copiilor, dar şi a tinerilor, Gabriela Firea a declarat că şi studenţii vor sta acasă luni şi marţi. Decizia a fost luată după ce a discutat cu Mihnea Costoi, rectorul SMSPA, şi cu cel de la Agronomie.

Din cauza temperaturilor foarte scăzute, de -20 grade Celsius şi până la -25 grade Celsius, primarul general s-a gândit şi la studenţi. Drept urmare, tinerii studioşi ar putea sta acasă luni şi marţi, cu voie de la primărie, deşi unii aveau programate examene în aceste zile. Secretarul de stat Liviu Pop a confirmat faptul că unităţile de învăţământ sunt închise luni şi marţi.

În privinţa şcolarilor şi a copiilor de grădiniţă, Gabriela Firea le-a sfătuit pe mamele care nu ştiu cu cine-şi vor lăsa copiii încă două zile să „facă ce au făcut în timpul vacanţei. Să apeleze la o bunică, mătuşă sau vecină”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-07

TAGURI: studenti, copii, scoli, inchise, frig, temperaturi scazute

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.

loading...