2017-01-21 17:36

SOCIAL


Studenţii au liber la UNIFEST

 |  21:00
Studenţii au liber la UNIFEST

Cel mai mare festival studenţesc din ţară, UNIFEST, organizat de Uniunea Studenţilor din România, s-a deschis ieri în 17 centre universitare din România. Ajuns la ediţia a X-a, festivalul reuneşte o serie de evenimente culturale, academice, sociale şi sportive, de care beneficiază gratuit studenţii din toată ţara.

Peste 30.000 de bilete gratuite la teatru, film, operă vor fi puse la dispoziţia studenţilor, în perioada 14-24 noiembrie. Tinerii vor putea intra în posesia biletelor gratuite pe baza carnetului de student. În Capitală, programul de distribuire a biletelor este de marţi până vineri, între orele 16.00 şi 19.00, la sediul Uniunii Studenţilor din România din Calea Plevnei nr. 61 (Casa de Cultură a Studenţilor din Bucureşti), et. 1, camera 10.

În cadrul festivalului UNIFEST va mai avea loc Campionatul naţional de fotbal între facultăţi, concertul Phoenix la Sala Palatului în data de 22 noiembrie la care 5.000 de studenţi vor intra gratuit, concursul Miss UNIFEST (24 noiembrie), prelegerea „Despre Identitate” susţinută de regizorul Dan Puric.

În afara biletelor gratuite la diverse manifestări, studenţii vor mai putea participa la 50 de traininguri şi vor putea dona sânge. Programul complet al manifestărilor îl găsiţi pe .

Festivalul, care se va desfăşura sub sloganul „Distracţie gratis, nu degeaba!” a debutat ieri, la ora 11.00, cu un Flashmobil în Piaţa Universităţii la care au participat aproximativ 150 de studenţi. Tot ieri, studenţii din Capitală au avut posibilitatea să viziteze gratuit Grădina Botanică, Muzeul Satului (expoziţie în aer liber), Muzeul de Geologie, expoziţia foto „Ieşire din oglindă” la „Photometric”- clubul foto al Asociaţiei Studenţilor la Matematică şi Informatică. Prima zi a festivalului s-a încheiat cu spectacolul „Până când monşer?!” prezentat de Teatrul Studenţesc „Podul” de la Casa de Cultură a Studenţilor din Bucureşti.

De altfel, acest program va fi valabil în toate zilele dedicate festivalului. Studenţii vor putea merge la muzee („Curtea Veche”, Muzeul de Istorie, Muzeul Literaturii, Muzeul Militar, Muzeul Satului, „George Enescu”, Muzeul de Artă etc), la Observatorul Astronomic, la spectacole ale teatrelor „Masca”, „Bulandra”, „Constantin Tănase” etc.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-11-02

TAGURI: studenti, unifest, festivalComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image