2019-03-25 22:43


STUDIU: 97% din românii singuri cred că o FAMILIE i-ar face FERICIȚI

 |  02:07
STUDIU: 97% din românii singuri cred că o FAMILIE i-ar face FERICIȚI

Familia înseamnă pentru români mai ales dragoste (76%) și siguranță (56%), dar și sprijin moral (53%) și acceptare necondiționată (35%), arată rezultatele unui sondaj efectuat de Sentimente.ro cu ocazia Zilei Internaționale a Familiei. Sprijinul financiar ce ar putea veni pe această cale contează doar pentru 15% din românii singuri, în timp ce doar 3% consideră familia o bătaie de cap în plus.

Lucrurile stau la fel pentru românii singuri care consideră că o familie este completă atunci când apar și copii: 45% din aceștia văd în familie principalul sprijin, o sursă constantă de dragoste, dar și de siguranță.

97% din participanții la sondaj au declarat că au nevoie să simtă că fac parte dintr-o familie ca să fie fericiți și chiar consideră că o familie îți prelungește viața (25%). De altfel, cei mai mulți români singuri își doresc copii și un procent semnificativ (38%) îl au persoanele care au trecut printr-un divorț sau o despărțire.

“Cel mai mare procent al utilizatorilor site-ului sunt persoane care declară la crearea contului că își doresc o relație serioasă sau chiar să se căsătorească. Nu pentru că există o obligativitate, ci pentru că, real, asta își doresc, iar acest lucru se vede din felul deschis în care comunică, inclusiv atunci când își găsesc un partener pe site. Astfel, zilnic, avem cel puțin 10 mesaje de la persoane care renunță la cont pentru că au intrat într-o relație serioasă cu o persoană întâlnită aici”, a precizat Flori Dragomir, vicepreședinte fondator Sentimente.ro.

În plus, sondajul a mai arătat că familia nu ține strict de viața de cuplu. Pentru aproape un sfert dintre cei care au răspuns la întrebări  și alte rude, de sânge sau prin alianță, fac parte din sistemul de suport familial.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-05-22

TAGURI: romani, familie, fericire
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CAMILA RODELA
03 Iun 2018

Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele. (1) DACĂ VREAȚI EX-BACK (2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI (3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS. (4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ (5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL (6) VREI DUMNEAVOASTRĂ (7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI (
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...