2018-12-10 11:30


STUDIU. Românii preferă călătoriile de agrement și vacanțele mai scurte de o săptămână

 |  10:13
STUDIU. Românii preferă călătoriile de agrement și vacanțele mai scurte de o săptămână

Românii preferă călătoriile de agrement și vacanțele mai scurte de o săptămână, în contextul în care 54% dintre ei și-au alocat în ultimele 12 luni resurse financiare pentru astfel de călătorii, iar 32% au preferat o vacanță mai lungă, potrivit Studiului Național de Audiență (SNA) Focus realizat de Biroul Român de Audit Transmedia (BRAT).

Sursa citată a mai precizat că cei mai mulți dintre participaneţii la studiu, 41%, și-au declarat intenția de a face o călătorie de agrement de scurtă durată în viitorul apropiat, ceea ce înseamnă că aproximativ 4 milioane de oameni plănuiesc să plece într-o vacanță mai scurtă de o săptămână în 2015.

Destinația principală luată în considerare pentru planificarea vacanțelor scurte este de departe România, muntele conducând în topul preferințelor pentru concediile de câteva zile.

Totodată, 39% dintre persoanele care au petrecut o vacanță scurtă în România în ultimul an au ales cazarea în pensiuni/agroturism.

Studiul Național de Audiență Focus oferă date despre consumul de bunuri și servicii din România pentru mai mult de 3.000 de mărci și peste 200 de categorii de bunuri și servicii.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-05

TAGURI: studiu, roman, prefera, calatorie, agrement, vacanta, scurt, saptamana, resurse, financiare
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...