2018-07-21 00:57


Substanţă alunecoasă pe DN 7, între Piteşti şi Râmnicu Vâlcea. Trei accidente au avut loc joi

 |  12:44
Substanţă alunecoasă pe DN 7, între Piteşti şi Râmnicu Vâlcea. Trei accidente au avut loc joi

Poliţiştii din Argeş le recomandă atenţie sporită şoferilor care circulă pe DN 7, între Piteşti şi Râmnicu Vâlcea, deoarece pe o porţiune de drum din localitatea Cotmeana este o substanţă alunecoasă. Din această cauză, în zonă au avut loc trei accidente.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române a anunţat că pe DN 7, în zona localităţii argeşene Cotmeana, la kilometrii 144 - 145, pe şosea este o substanţă alunecoasă, poliţiştii recomandându-le şoferilor să reducă viteza de deplasare.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, este vorba despre o substanţă gri, de provenienţă necunoscută, care se întinde pe o lungime de aproximativ 700 de metri, în zona a două curbe deosebit de periculoase.

Poliţiştii argeşeni au aflat despre existenţa acestei substanţe după ce s-au deplasat în zonă, ei fiind anunţaţi despre producerea a trei accidente de circulaţie soldate doar cu pagube materiale.

Poliţiştii au anunţat CNADNR , iar în zonă a fost împrăştiat material antiderapant.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-21

TAGURI: substanta, alunecoasa, dn, 7, pitesti, ramnicu, valcea, trei, accident, are, loc, sofer

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.